Een Tweede Mts-lijn Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Tweede Mts-lijn Aansluiten
Een Tweede Mts-lijn Aansluiten

Video: Een Tweede Mts-lijn Aansluiten

Video: Een Tweede Mts-lijn Aansluiten
Video: Vliegen in een 2e Wereldoorlog vliegtuig! #600 2024, Maart
Anonim

De "tweede lijn" van MTS geeft de abonnee de mogelijkheid om geen enkel noemenswaardig gesprek te missen. Ze zullen in staat zijn om tot een persoon door te dringen, zelfs als hij al met iemand op een mobiele telefoon praat. Tijdens het gesprek wordt een signaal ontvangen dat de tweede oproep aangeeft. U kunt een inkomende oproep beantwoorden of een andere abonnee bellen terwijl u een lopend gesprek voert.

Een tweede mts-lijn aansluiten
Een tweede mts-lijn aansluiten

Het is nodig

mobiele telefoon met MTS-nummer

instructies:

Stap 1

De dienst "Oproep in wacht en wacht" ("Tweede lijn") is automatisch geactiveerd op alle tariefplannen voor nieuwe abonnees sinds 13 maart 2009 en vereist geen extra acties van de kant van MTS-klanten.

Degenen die vóór 13 maart 2009 verbinding hebben gemaakt met MTS, maar de "Second Line" willen gebruiken, moeten een gratis commando op de telefoon bellen - "asterisk" -4-3- "hash" - en op de knop "call" drukken.

Stap 2

Door de combinatie "sterretje" - "hash" -4-3- "hash" te kiezen, kunt u de status van de service "Oproep in wacht en wacht" controleren.

Om de "Second Line"-service te deactiveren, kiest u de opdracht "hash" -4-3- "hash".

Stap 3

Wanneer tijdens een gesprek een tweede oproep binnenkomt, kan de abonnee het gesprek voortzetten zonder op de piep te letten.

Ook kunt u met de "Tweede Lijn"-service een inkomende oproep weigeren. Als de abonnee op 0 drukt, hoort de beller een bezettoon. Door op toets 1 te drukken, beëindigt de MTS-client het actieve gesprek en beantwoordt de nieuwe oproep. Toets 2 tijdens "Tweede lijn" betekent gesprek aannemen. In dit geval kunt u de status van het gesprek wijzigen: wacht actief en activeer de wacht actief.

Aanbevolen: