Hoe De Batterij Te Controleren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Batterij Te Controleren?
Hoe De Batterij Te Controleren?

Video: Hoe De Batterij Te Controleren?

Video: Hoe De Batterij Te Controleren?
Video: How to Test a Car Battery with a Multimeter 2024, Mei
Anonim

Bij het kopen van een mobiele computer is het erg belangrijk om een oplaadbare batterij te kiezen. Om deze batterij goed te laten werken, is het noodzakelijk om enkele instructies voor het gebruik ervan te volgen.

Hoe de batterij te controleren?
Hoe de batterij te controleren?

instructies:

Stap 1

Het is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat de batterij goed werkt voordat u een mobiele computer aanschaft. Vraag om de geselecteerde laptop op netstroom aan te sluiten. Schakel het apparaat in. Wacht tot de batterij volledig is opgeladen.

Stap 2

Open de batterijstatusindicator en bekijk de meetwaarden. Als het cijfer dat de laadtoestand van de batterij aangeeft minder dan 99% is, wordt de batterij als van slechte kwaliteit beschouwd. Het wordt niet aanbevolen om een bekend defect product te kopen.

Stap 3

Nu moet u ervoor zorgen dat uw batterij op volle capaciteit werkt. Schakel hiervoor uw mobiele computer uit en sluit dit apparaat aan op een stopcontact. Wacht tot de batterij volledig is opgeladen. Het laadniveau kan worden bepaald door de indicator, indien aanwezig.

Stap 4

Koppel nu de laptop los en zet het apparaat aan. Open het menu Configuratiescherm en navigeer naar Power. Kies voor een gebalanceerde laptop power mode. Start nu de audiospeler en laat uw mobiele computer staan totdat de batterij volledig leeg is.

Stap 5

Herhaal het algoritme dat in de vorige twee stappen is beschreven 3-4 keer. Correct gebruik van de laptopbatterij is essentieel om de levensduur van een laptopbatterij te verlengen. Probeer de batterij niet te gebruiken als u de laptop op een stopcontact kunt aansluiten.

Stap 6

Voordat u de batterij uit het apparaat haalt, moet u ervoor zorgen dat het laadniveau tussen 45-55% ligt. Bewaar een lege batterij niet voor lange tijd.

Stap 7

Ook als je je laptop constant zonder accu gebruikt, probeer de accu minimaal eens in de één tot twee maanden op het apparaat aan te sluiten. Dit voorkomt schade aan het onderdeel. Bewaar de mobiele computer en batterij niet op vochtige plaatsen. Vermijd plotselinge temperatuurschommelingen. Dit kan leiden tot condensvorming.

Aanbevolen: