Hoe De Nokia-batterij Te Controleren

Inhoudsopgave:

Hoe De Nokia-batterij Te Controleren
Hoe De Nokia-batterij Te Controleren

Video: Hoe De Nokia-batterij Te Controleren

Video: Hoe De Nokia-batterij Te Controleren
Video: Verpest je batterij niet... zo laad je goed op! 2024, Mei
Anonim

Onlangs kun je op de markt voor mobiele apparaten en accessoires gemakkelijk een nep vinden. Dit geldt ook voor Nokia-producten, aangezien er veel vraag is naar de producten van deze fabrikant en daarom zijn pogingen om ze te vervalsen heel gewoon. Als je een Nokia-batterij hebt gekocht, kun je de echtheid ervan controleren.

Hoe de Nokia-batterij te controleren
Hoe de Nokia-batterij te controleren

instructies:

Stap 1

Ga naar de officiële Nokia-website in het ondersteuningsgedeelte. Navigeer naar de pagina voor batterijverificatie. Voor de Europese Nokia-site is deze informatie te vinden op https://europe.nokia.com/support/learn-how/check-your-battery/hologram-and-code. De officiële website van Nokia bevindt zich op nokia.ru. Je vindt er veel nuttige informatie.

Stap 2

Verwijder de batterij uit de mobiele telefoon nadat u het apparaat hebt uitgeschakeld. Onderzoek de batterij en vind een hologram op de batterijhouder. Het bekende bedrijfslogo moet op het hologram worden weergegeven. Staat het logo, waarvan je een voorbeeld kunt zien via de link in stap 1, niet op de sticker, dan heb je een nepbatterij gekocht.

Stap 3

Controleer op speciale stippen op het hologram. Volgens de aanwijzingen op de officiële website moeten er respectievelijk één, twee, drie en vier stippen links, rechts, onder en boven op de sticker staan. Als er geen stippen op je sticker staan, heb je een nepbatterij gekocht. Neem contact op met het dichtstbijzijnde Nokia-centrum, waarvan de adressen op de officiële website staan. Voor Rusland is het dichtstbijzijnde servicecentrum te vinden op

Stap 4

Als je ervan overtuigd bent dat je namaakproducten hebt gekocht, neem dan gerust contact op met een verkooppunt. Als de verkoper weigert het geld terug te geven en de goederen terug te nemen, vraag dan om kwaliteitscertificaten voor batterijen - deze zijn verplicht voor dit type product. Zoals de praktijk laat zien, kopen gebruikers van mobiele apparaten vaak producten van lage kwaliteit. Om een batterij van een officiële leverancier te kopen, moet u alle producten op de officiële website per post bestellen.

Aanbevolen: