Hoe De Batterij Van De Telefoon Te Controleren

Inhoudsopgave:

Hoe De Batterij Van De Telefoon Te Controleren
Hoe De Batterij Van De Telefoon Te Controleren

Video: Hoe De Batterij Van De Telefoon Te Controleren

Video: Hoe De Batterij Van De Telefoon Te Controleren
Video: Zo haal je het maximale uit de batterij van je telefoon!🔋 2024, Mei
Anonim

Als u een gebruikte telefoon koopt, moet u de batterij controleren, aangezien een nieuwe batterij duur kan zijn. U kunt de batterij controleren met een speciaal apparaat, maar dit geldt voor gevallen waarin u een telefoon bij een servicecentrum koopt. In dit artikel bespreken we eenvoudige methoden om de gezondheid van een batterij te testen.

Hoe de batterij van de telefoon te controleren
Hoe de batterij van de telefoon te controleren

instructies:

Stap 1

De gemakkelijkste manier is om een gratis nummer te bellen waar muziek wordt afgespeeld of waar een antwoordapparaat is, en 5-10 minuten contact te houden. Tegelijkertijd mag het aantal divisies, dat de levensduur van de batterij aangeeft, gedurende deze tijd niet afnemen. Anders zal de levensduur hoogstwaarschijnlijk verlopen.

Stap 2

Let bij het onderzoeken van uw telefoon op het batterijniveau. Als de verkoper u een niet-opgeladen telefoon aanbiedt, kunt u er zeker van zijn dat de batterij "dood" is en dat de verkoper sluw is, wat bewijst dat hij gewoon geen tijd had om hem op te laden.

Stap 3

De belangrijkste tekenen van een batterij die moet worden vervangen:

• De telefoon schakelt bij het inschakelen direct uit.

• De telefoon wordt uitgeschakeld tijdens een gesprek, incl. als daarvoor de laadindicator helemaal vol of halfvol was.

• Het opladen van de batterij eindigt in minder dan een half uur.

• Een telefoon met een volledig opgeladen batterij is eerder dan een dag leeg, incl. als het weinig of zelfs helemaal niet werd gesproken.

Stap 4

Een batterijstoring treedt op als gevolg van verlies van werkcapaciteit door langdurig gebruik van de telefoon, of door storingen in de elektronica van de batterij. Als de batterij zijn capaciteit heeft verloren en te snel ontlaadt, kunt u proberen deze te "zwaaien". Hiervoor moet u de batterij volledig opladen, vervolgens uit de telefoon verwijderen, vervolgens een 3,5 V-lamp aansluiten, plaatsen volledig en laad opnieuw op. Dit moet twee of drie keer worden herhaald. Hierna zou de batterij van de telefoon beter moeten presteren.

Aanbevolen: