Hoe De Beeline-modem Te Versnellen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Beeline-modem Te Versnellen?
Hoe De Beeline-modem Te Versnellen?

Video: Hoe De Beeline-modem Te Versnellen?

Video: Hoe De Beeline-modem Te Versnellen?
Video: Личный кабинет Билайн, детализация, регистрация, вход 2024, Mei
Anonim

De uitvinding van USB-modems is geweldig nieuws voor veel laptopbezitters. Nu hoeven ze niet meer te zoeken naar plekken waar draadloze wifi-hotspots beschikbaar zijn, maar kunnen ze bijna overal online.

Hoe de Beeline-modem te versnellen?
Hoe de Beeline-modem te versnellen?

Noodzakelijk

Traffic Compressot, geavanceerde systeemzorg

instructies:

Stap 1

Het enige duidelijke nadeel van dergelijke USB-modems is dat de snelheid van internettoegang op bepaalde plaatsen erg laag is. Natuurlijk hebben de meeste ontevredenen de wens om het USB-modem sneller te maken.

Stap 2

Een van de eenvoudigste en meest betaalbare manieren om de snelheid van uw internetverbinding te verhogen via de Beeline USB-modem is om over te stappen naar een ander (sneller) tariefplan. Meestal is het mogelijk om de maximale toegangssnelheid te verdubbelen door de abonnementskosten met slechts 150-200 roebel te verhogen.

Stap 3

Maar u kunt proberen uw laptop of computer zo te optimaliseren dat u de snelheid van internettoegang biedt, zoals aangegeven door de provider.

Stap 4

Feit is dat er samen met het besturingssysteem een groot aantal services en programma's worden gelanceerd. Het is geen verrassing dat sommigen van hen internetverbindingen gebruiken, terwijl anderen de laptop alleen maar vertragen.

Stap 5

Laten we beginnen met zware artillerie. Download en installeer Advanced System Care van iobit.com. Voer dit hulpprogramma uit en open het menu Systeemdiagnose. Voeg alle mogelijke items toe en klik op de knop "Scannen". Wacht tot dit proces is voltooid. Klik op de knop Repareren.

Stap 6

Sluit nu zelf alle onnodige programma's die gebruik maken van je internetverbinding. Onder hen kunnen allerlei downloadmanagers zijn (uTorrent, Download Master, etc.), verschillende messengers, zoals Skype, icq, mailagent.

Stap 7

Om het effect te consolideren, gebruikt u een van de programma's waarmee u het verkeer kunt comprimeren terwijl u op internet bent. Als voorbeeld bieden we u de volgende drie opties: TrafficCompressor, Toonel, CProxy. Dit laatste programma comprimeert geen verkeer, maar slaat pagina's in de cache op met een ander algoritme dan browsers. Je kunt het gebruiken in combinatie met de eerste twee.

Aanbevolen: