Hoe U Uw PDA Kunt Versnellen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw PDA Kunt Versnellen
Hoe U Uw PDA Kunt Versnellen

Video: Hoe U Uw PDA Kunt Versnellen

Video: Hoe U Uw PDA Kunt Versnellen
Video: Tips en trucs van de meesters die echt helpen! En je weet het niet! 2024, Mei
Anonim

Een PDA is een zakcomputer. Een communicator is een zakcomputer met ingebouwde draadloze communicatiemodules of, meer precies, met een ingebouwde GSM-module. Vanwege de overvloed aan functies en de imperfectie van het besturingssysteem, zijn apparaten zondig van trage werking, dus gebruikers proberen het vaak te versnellen.

Hoe u uw PDA kunt versnellen
Hoe u uw PDA kunt versnellen

instructies:

Stap 1

Tot op zekere hoogte zijn de prestaties afhankelijk van de processor, de hoeveelheid geheugen en het gebruik van speciale applicaties die het systeem optimaliseren. De gebruikte hardware heeft echter geen bijzondere invloed op de snelheid van de communicator. Wat er echt toe doet, is het aantal programma's dat wordt uitgevoerd. Maar onthoud: kwantiteit vertaalt zich niet altijd in kwaliteit.

Stap 2

Wat doet de gebruiker bij het kopen van een communicator? De eerste stap is om naar de Android Market te gaan en zoveel mogelijk programma's te downloaden. Sommigen van hen zijn erg handig en vaak in trek, maar de meeste zullen na een paar lanceringen overbodig zijn. En aangezien het Android-besturingssysteem dat in de communicator wordt gebruikt ze niet uit het geheugen haalt wanneer het wordt gesloten, nemen de prestaties van de communicator aanzienlijk af na enkele weken gebruik.

Stap 3

Als u uw Android-communicator wilt versnellen, verwijdert u gewoon onnodige applicaties. Geloof me, na het opnieuw opstarten van het apparaat zal het effect onmiddellijk zijn. Zelfs een relatief "oude" G1 kan na zo'n procedure in snelheid concurreren met de nieuwste communicators (bijvoorbeeld Droid).

Stap 4

Bovendien, na het verwijderen van veel onnodige applicaties op het bureaublad van uw Pocket PC, zal het veel "ruimer" worden en zal het veel gemakkelijker worden om het benodigde pictogram te vinden.

Stap 5

Test uw PDA op malware en wormen met behulp van speciale hulpprogramma's. Sommige worden gratis door fabrikanten op de officiële websites aangeboden, andere kunnen online worden gedownload.

Stap 6

Het komt zelden voor, maar gebeurt nog steeds, dat de prestaties afnemen als gevolg van niet goed werkende verwisselbare media. Verwijder alle bestaande SD-kaarten en voer een aantal programma's uit. Als de downloadsnelheid opvallend anders is, dan is het logisch om nieuwe media aan te schaffen.

Aanbevolen: