Hoe U Uw Telefoon Kunt Versnellen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoon Kunt Versnellen
Hoe U Uw Telefoon Kunt Versnellen

Video: Hoe U Uw Telefoon Kunt Versnellen

Video: Hoe U Uw Telefoon Kunt Versnellen
Video: Toestel versnellen: Hoe maak ik mijn toestel sneller? 2024, Mei
Anonim

Het is mogelijk om het werk van je smartphone op verschillende manieren te versnellen, vaak zelfs zonder speciale programma's te gebruiken. Houd er rekening mee dat sommige acties ook beschikbaar zijn voor gewone telefoons.

Hoe u uw telefoon kunt versnellen
Hoe u uw telefoon kunt versnellen

Noodzakelijk

een hulpprogramma voor het configureren van actieve processen in de telefoon

instructies:

Stap 1

Controleer hoeveel applicaties er momenteel op uw smartphone draaien. Als er veel van zijn, zal dit de prestaties negatief beïnvloeden, dus voltooi er enkele om wat RAM vrij te maken. Er wordt aangenomen dat toepassingen op de achtergrond geen bronnen verbruiken. Dit is het geval als u 3-5 programma's open hebt staan. Als er meer van zijn, heeft dit invloed op de prestaties.

Stap 2

Download speciale systeemhulpprogramma's voor uw smartphone die het systeem zo configureren dat na het aanbrengen van wijzigingen een grote hoeveelheid RAM vrijkomt door het voltooien van processen die u niet in het systeem gebruikt. Meestal zijn dit programma's die een speciale modus van de telefoon creëren, wanneer geactiveerd, worden alleen de processen gestart die u nodig hebt in overeenstemming met de functies van uw mobiele apparaat die u het meest gebruikt.

Stap 3

Controleer voor de installatie de platformcompatibiliteit en de overeenstemming van de applicatieresolutie met uw schermgrootte. De verhoudingen moeten overeenkomen, anders blijft een deel van het programma buiten het display.

Stap 4

Als u uw telefoon op de gebruikelijke manier wilt versnellen, let dan op de standaard gebruiksomstandigheden van de telefoon. Het is heel goed mogelijk dat het een soort ontwerpthema heeft dat een bepaalde hoeveelheid geheugen in beslag neemt voor zijn werk. Wijzig deze in dit geval in de standaardversie.

Stap 5

Verwijder in de stand-by-instellingen de extra panelen van het display. Hun weergave heeft ook invloed op de prestaties. Voer regelmatig een besturingssysteemherstel en virusscan uit. Installeer geen twijfelachtige applicaties en sluit programma's niet op de achtergrond af, vooral de navigator niet.

Aanbevolen: