Hoe Megafon 3G Te Versnellen

Inhoudsopgave:

Hoe Megafon 3G Te Versnellen
Hoe Megafon 3G Te Versnellen

Video: Hoe Megafon 3G Te Versnellen

Video: Hoe Megafon 3G Te Versnellen
Video: Ускоряем мобильный интернет 3G и 4G LTE / Как ускорить интернет / Интернет на дачу и в частный дом 2024, April
Anonim

Een van de manieren om toegang te krijgen tot internet is het gebruik van 3G-modems. Een van de belangrijkste voordelen is mobiliteit, een van de nadelen is de lage downloadsnelheid van gegevens. In de meeste gevallen is het niet afhankelijk van het tariefplan, in tegenstelling tot andere methoden voor toegang tot internet, maar het kan worden gereguleerd vanwege de competente verdeling van de belasting van het toegangskanaal.

Hoe Megafon 3G te versnellen
Hoe Megafon 3G te versnellen

instructies:

Stap 1

Om de snelheid van het laden van pagina's te verhogen, moet u de hoeveelheid inhoud die geen prioriteit heeft, maar samen met de inhoud die u nodig heeft, tot een minimum beperken. In de regel zijn dit afbeeldingen, flashvideo's, animaties en ook banners. Configureer uw browser om geen afbeeldingen en flash-applicaties te laden bij het laden van pagina's.

Stap 2

U kunt ook gespecialiseerde services voor verkeerscompressie gebruiken. In dit geval gaat alle informatie die u naar uw computer downloadt via een proxyserver, waar deze wordt gecomprimeerd en vervolgens naar uw computer wordt doorgestuurd. Gebruik de zoekfunctie om vergelijkbare services te vinden.

Stap 3

Gebruik de Opera mini-browser. Aanvankelijk was deze browser bedoeld voor gebruik op mobiele telefoons, dus je moet een java-emulator downloaden en installeren. In de instellingen van deze browser kunt u ook het downloaden van afbeeldingen uitschakelen, evenals java- en flash-applicaties, waardoor de hoeveelheid verkeer die naar uw computer wordt gedownload, wordt geminimaliseerd.

Wanneer u deze browser gebruikt, wordt informatie doorgegeven aan de opera.com-server, waar deze wordt gecomprimeerd en vervolgens naar uw computer wordt doorgestuurd.

Stap 4

Schakel bij het optimaliseren van downloads alle applicaties uit die het internettoegangskanaal kunnen gebruiken, schakel downloadmanagers uit, behalve degene die u op dit moment nodig hebt. Gebruik de browser niet voor de gehele duur van een geldige download.

Stel het maximale aantal downloads in dat tegelijkertijd kan worden uitgevoerd, gelijk aan één, en de prioriteit van downloads op het maximum. Minimaliseer de uploadsnelheid bij het gebruik van torrenting.

Aanbevolen: