Een Megafoonmodem Versnellen?

Inhoudsopgave:

Een Megafoonmodem Versnellen?
Een Megafoonmodem Versnellen?

Video: Een Megafoonmodem Versnellen?

Video: Een Megafoonmodem Versnellen?
Video: Как улучшить скорость USB модема 2024, April
Anonim

Een van de handigste manieren om toegang te krijgen tot internet, waarbij overal een verbinding mogelijk is, als deze zich binnen het dekkingsgebied bevindt, is een 3G-modem. Helaas is de snelheid vaak verre van gewenst. Er zijn verschillende manieren om de belasting van het internettoegangskanaal te optimaliseren, afhankelijk van het doel.

Een megafoonmodem versnellen?
Een megafoonmodem versnellen?

instructies:

Stap 1

Als u de snelheid van het laden van internetpagina's wilt maximaliseren, moet u gespecialiseerde gegevenscompressieservices gebruiken. Wanneer u deze services gebruikt, worden alle pagina's die u bekijkt eerst naar de server gestuurd, waar ze worden gecomprimeerd en vervolgens naar uw computer verzonden. Schakel vooraf het downloaden van afbeeldingen en applicaties in uw browserinstellingen uit - op deze manier minimaliseert u het downloaden van inhoud die u niet nodig heeft.

Stap 2

U kunt ook de speciale Opera mini-browser gebruiken. Zijn eigenaardigheid is dat wanneer de pagina's worden geladen, de informatie wordt verzonden naar de opera.com-server, waar het wordt gecomprimeerd en vervolgens naar uw computer wordt verzonden. U kunt ook het laden van afbeeldingen uitschakelen, evenals Java- en Flash-toepassingen. Houd er rekening mee dat u een java-emulator nodig heeft om deze browser te installeren. Download en installeer het en start vervolgens uw browser.

Stap 3

Om uw downloadsnelheid te maximaliseren wanneer u een downloadmanager gebruikt, moet u zich aan een paar eenvoudige voorwaarden houden. Schakel allereerst torrenting en downloads uit die op andere beheerders inwerken. Stel het maximale aantal actieve downloads in op één en stel ook de maximale prioriteit in. Schakel alle programma's uit die momenteel updates downloaden en schakel alle instant messengers zoals skype en icq uit.

Stap 4

Als u uw downloadsnelheid wilt maximaliseren bij het gebruik van een torrent-client, stelt u de maximale uploadsnelheid in op één. Volg dezelfde aanbevelingen als in de vorige stap - download slechts één bestand, maar met de hoogste prioriteit en zonder het internettoegangskanaal te laden, hetzij door op internet te surfen of bestanden te downloaden met andere programma's.

Aanbevolen: