Hoe De Nokia 3110 . Te Formatteren

Inhoudsopgave:

Hoe De Nokia 3110 . Te Formatteren
Hoe De Nokia 3110 . Te Formatteren

Video: Hoe De Nokia 3110 . Te Formatteren

Video: Hoe De Nokia 3110 . Te Formatteren
Video: Restoration Nokia 3110c old phones 2024, Mei
Anonim

Mogelijk moet u uw mobiele Nokia 3110-apparaat formatteren als u alle telefoongegevens volledig wilt wissen of als u een ernstig probleem met de telefoon hebt.

Hoe de Nokia 3110. te formatteren
Hoe de Nokia 3110. te formatteren

instructies:

Stap 1

Om beschadiging van de geheugenkaart te voorkomen, verwijdert u de geheugenkaart voordat u verdergaat met de telefoon en probeert u het apparaat uit en weer in te schakelen om formatteren te voorkomen.

Stap 2

Herhaal de procedure voor het uit- en weer inschakelen van het apparaat door de batterij los te koppelen om te proberen de functionaliteit van het apparaat te herstellen, of schakel de telefoon uit, koppel de batterij los en wacht een tijdje (minstens 30 minuten) voordat u het weer inschakelt.

Stap 3

Schakel de telefoon in zonder geheugenkaart en simkaart, of sluit de oplader aan en herhaal de inschakelprocedure.

Stap 4

Voer de volgende waarde in om de servicecode van uw Nokia 3110-telefoon te gebruiken:

*#7780#.

Met deze actie worden de oorspronkelijke instellingen van het mobiele apparaat hersteld, worden de gebruikersinstellingen voor internetverbindingen, de bedrijfstijd van de schermverlichting, enz. verwijderd, maar wordt alle informatie op het apparaat opgeslagen.

Stap 5

Voer * # 7370 # in om telefoongegevens, inclusief geïnstalleerde apps, adresboek en andere aangepaste inhoud, volledig te wissen en het apparaat terug te zetten naar de fabrieksinstellingen.

Stap 6

Gebruik de volgende methode om uw Nokia 31310-telefoon te formatteren wanneer het apparaat niet kan worden ingeschakeld:

- druk tegelijkertijd op de functietoetsen "Verbinding" ("Groen") + 3 + *, zonder de telefoon aan te zetten;

- druk op de aan/uit-toets van het apparaat terwijl u de drie functietoetsen ingedrukt houdt;

- wacht tot het Nokia-logo verschijnt (opmaakbericht is mogelijk).

Stap 7

Houd er rekening mee dat als u de laatste formatteringsmethode toepast, niet alleen de machine wordt hersteld naar de fabrieksinstellingen en de gebruikersinhoud wordt gewist, maar ook de mmc_store-gegevens worden verwijderd die het wachtwoord van de geheugenkaart bevatten.

Stap 8

Voer het wachtwoord in het promptvenster in om de formattering van de Nokia 3110-telefoon te bevestigen (het wachtwoord is standaard 12345) en wacht tot de geselecteerde wijzigingen zijn toegepast.

Aanbevolen: