Uw Nokia 5230-telefoon Formatteren

Inhoudsopgave:

Uw Nokia 5230-telefoon Formatteren
Uw Nokia 5230-telefoon Formatteren

Video: Uw Nokia 5230-telefoon Formatteren

Video: Uw Nokia 5230-telefoon Formatteren
Video: How to format Nokia 5230 2024, April
Anonim

Met formatteren kunt u de gegevens die op uw telefoon zijn opgeslagen volledig wissen en de fabrieksinstellingen herstellen. De Nokia 5230 kan, net als alle Symbian-smartphones, worden geformatteerd door een bepaalde cijfercombinatie in te typen, bepaalde toetsen ingedrukt te houden of bepaalde applicaties te gebruiken.

Uw Nokia 5230-telefoon formatteren
Uw Nokia 5230-telefoon formatteren

instructies:

Stap 1

Er zijn twee soorten opmaak: zachte reset en harde reset. De eerste wist het telefoongeheugen van contacten, sms, agenda-items, toegangspunten, enz. Het wordt gebruikt in geval van onjuiste werking van applicaties waarvan de instellingen door de gebruiker zijn gewijzigd. Soft Reset kan worden gedaan tijdens de pre-sale voorbereiding van de smartphone.

Stap 2

Voor een normale reset volstaat het om een cijfercombinatie in te voeren. Ga naar het menu voor het invoeren van telefoonnummers en druk op "* # 7780". Een soortgelijke bewerking kan worden uitgevoerd door naar "Menu" - "Opties" - "Telefoonbeheer" - "Oorspronkelijke instellingen" te gaan. De smartphone zal om een vergrendelingscode vragen, die standaard "12345" is.

Stap 3

De Nokia 5230-telefoon ondersteunt ook Hard Reset, wat analoog is aan het opnieuw installeren van het besturingssysteem. Niet alleen instellingen worden verwijderd, maar ook applicaties. Het is noodzakelijk als er ernstige softwarestoringen zijn. Als dit type opmaak niet heeft geholpen om het defect van de telefoon het hoofd te bieden, kunt u deze veilig meenemen voor reparatie, tk. het probleem is al van hardwarematige aard.

Stap 4

Kies voor Hard Reset de combinatie "* # 7370 #" in het veld voor het kiezen van het telefoonnummer. Voer de blokkeringscode ("12345") in en wacht tot het einde van de bewerking. Alvorens te formatteren, wordt aanbevolen om alle applicaties van de telefoon te verwijderen om latere problemen bij het installeren ervan na de operatie te voorkomen.

Stap 5

Er is ook een harde reset met geheugenformattering, die kan worden toegepast in het geval dat de telefoon helemaal niet opstart en er geen manier is om een cijfercombinatie te kiezen. Houd bij de uitgeschakelde telefoon de groene beltoets, de resettoets, de camera en de aan/uit-knop ingedrukt. Houd ze 2-3 seconden vast en wacht tot het proces is voltooid.

Aanbevolen: