Smartphonegeheugen Vrijmaken

Inhoudsopgave:

Smartphonegeheugen Vrijmaken
Smartphonegeheugen Vrijmaken

Video: Smartphonegeheugen Vrijmaken

Video: Smartphonegeheugen Vrijmaken
Video: Hoe je wissen cachegeheugen van mijn telefoon en ruimte vrijmaken 2024, Mei
Anonim

De meeste moderne smartphones worden geleverd met een indrukwekkende hoeveelheid intern geheugen of bieden de mogelijkheid om dit uit te breiden via geheugenkaarten. Er zijn een paar eenvoudige stappen die u moet nemen om het vrije geheugen van uw smartphone te maximaliseren.

Smartphonegeheugen vrijmaken
Smartphonegeheugen vrijmaken

instructies:

Stap 1

Verwijder eerst alle bestanden handmatig uit het geheugen van de smartphone. Open Bestandsbeheer en verwijder alle bestanden die vrije ruimte innemen in het geheugen van de telefoon, en verwijder ook programma's. Na het voltooien van deze stap, synchroniseert u de machine met uw computer.

Stap 2

Alles wat je nodig hebt om je smartphone te synchroniseren met een computer, namelijk een datakabel en een driverdiskette, vind je in de pakketbundel van het toestel. Anders moet u een datakabel bestellen op de officiële website van de fabrikant of deze in een mobiele winkel kopen. Op de website van de fabrikant vindt u ook de stuurprogramma's die nodig zijn om uw telefoon op uw computer aan te sluiten. Installeer ze en verbind vervolgens uw smartphone met een pc via een datakabel. Voor een correcte synchronisatie is het noodzakelijk om acties in deze volgorde uit te voeren.

Stap 3

Voer uw synchronisatiesoftware uit en verwijder alle bestanden die geen systeembestanden zijn. Gebruik speciale verwijderknoppen of selecteer gewoon bestanden en druk op delete.

Stap 4

Haal de geheugenkaart uit de smartphone en steek deze in de kaartlezer. Sluit de kaartlezer aan op uw computer en formatteer vervolgens de geheugenkaart of verwijder eenvoudig alle bestanden. Alvorens te verwijderen, is het raadzaam om de eigenschappen van de map zo te configureren dat verborgen en systeembestanden zichtbaar zijn. Plaats daarna de geheugenkaart weer in uw smartphone.

Stap 5

U kunt ook een speciale firmware-resetcode gebruiken. In dit geval moet u naar de website van de fabrikant gaan en de contacten van de technische ondersteuningsdienst of het adres van het dichtstbijzijnde erkende servicecentrum zoeken. Neem contact op met een bedrijfsvertegenwoordiger en vraag een firmware-resetcode aan door het IMEI-nummer van het apparaat op te geven. Houd er rekening mee dat het gebruik van de firmware-resetcode alle gegevens die op uw smartphone zijn opgeslagen en geen systeemgegevens zijn, d.w.z. zal het terugbrengen naar de fabrieksstaat.

Aanbevolen: