Geheugen Vrijmaken Op Een Android-apparaat

Inhoudsopgave:

Geheugen Vrijmaken Op Een Android-apparaat
Geheugen Vrijmaken Op Een Android-apparaat

Video: Geheugen Vrijmaken Op Een Android-apparaat

Video: Geheugen Vrijmaken Op Een Android-apparaat
Video: Geheugen vrijmaken Android | Slimme tips | Mobiel.nl 2024, Mei
Anonim

Moderne mobiele telefoons kunnen computers, navigatiesystemen, camera's, kaarten en nog veel meer vervangen. De laatste tijd worden gebruikers van Android-apparaten echter geconfronteerd met het probleem van een gebrek aan geheugen, wat tot uiting komt in de functionaliteit van het apparaat. Hoe dit probleem op te lossen?

Geheugen vrijmaken op een Android-apparaat
Geheugen vrijmaken op een Android-apparaat

instructies:

Stap 1

Het gemakkelijkste is om onnodige apps te verwijderen. Aangezien de Google Play Store een enorme keuze aan applicaties biedt, zullen sommige mensen veel games, screensavers, entertainmentapplicaties, enz. willen downloaden. Als gevolg hiervan zullen applicaties (de meeste) vergeten blijven en gewoon geheugen in beslag nemen. Evalueer hoeveel deze of gene toepassing voor u nodig is en verwijder onnodige.

Stap 2

Elk apparaat heeft ingebouwde apps. Soms kun je ze verwijderen, maar vaker niet. Ga naar elk van hen (natuurlijk, op voorwaarde dat je ze niet nodig hebt), verwijder updates in deze applicaties en schakel ze uit. Ga ook naar Google play en schakel automatische updates uit. Anders worden alle onnodige toepassingen bijgewerkt en nemen ze nog meer geheugen in beslag.

Stap 3

Het komt ook voor dat de gebruiker geen nieuwe applicaties downloadt, niets bijwerkt en het geheugen op het apparaat opraakt. Dit gebeurt als gevolg van bestandscaching. Download een applicatie die je cache regelmatig opschoont, zoals een schonere master. Het ruimt niet alleen geheugen op, maar sorteert ook bestanden, toont u de oudste en meest impopulaire toepassingen die u misschien samen met de cache wilt verwijderen.

Stap 4

Wanneer u foto's maakt, foto's en muziek downloadt, wordt dit alles automatisch opgeslagen in het interne geheugen. Wijzig de instellingen waar u bestanden opslaat van interne naar externe opslag en vergeet niet bestaande bestanden over te zetten.

Stap 5

Als er een USB-flashstation in de telefoon wordt gestoken, wordt het probleem van applicaties natuurlijk opgelost door ze over te zetten. Sommige kunnen echter niet worden overgezet naar externe opslag, en de overgezette plaatsen nemen nog steeds wat ruimte in beslag in het geheugen van de telefoon. Als u veel applicaties op uw Android-apparaat heeft, heeft uw telefoon onvoldoende geheugen. De ironie is dat wanneer er 100-300 MB over is op de telefoon, Google Play vraagt om geheugen vrij te maken voor het downloaden van een applicatie, zelfs in enkele megabytes. Dit brengt veel ongemak met zich mee voor gebruikers. Alternatieve winkels zoals mobogenie lossen het probleem op. Ze stellen je in staat om veel applicaties te downloaden en zullen geen geheugentekort melden totdat het echt opraakt.

Aanbevolen: