Geheugen Vrijmaken Nokia 5230

Inhoudsopgave:

Geheugen Vrijmaken Nokia 5230
Geheugen Vrijmaken Nokia 5230

Video: Geheugen Vrijmaken Nokia 5230

Video: Geheugen Vrijmaken Nokia 5230
Video: Прошивка онлайн телефона Nokia 5230 в домашних условиях обычным кабелем из комплекта 2024, Mei
Anonim

Bij het kopen van een smartphone worden gebruikers vaak geconfronteerd met het probleem van RAM, dat vrij moeilijk vrij te maken is, maar mogelijk is. Alle programma's en games installeren systeembestanden in het geheugen van de C-schijf:

Geheugen vrijmaken Nokia 5230
Geheugen vrijmaken Nokia 5230

Noodzakelijk

  • - Xplore-programma voor toegang tot systeembestanden
  • - Zip-manager voor het uitpakken van dit programma

instructies:

Stap 1

Download Xplore naar uw smartphone vanaf de officiële site - daar wordt het betaald - of vanaf een andere, gratis. Gebruik Zip Manager om uit te pakken en te installeren op een geheugenkaart.

Stap 2

Voer deze applicatie uit, wacht terwijl het systeem de telefoon scant. Selecteer instelling in het menu. Open het taalitem en stel de gewenste taal in. Laad het programma opnieuw.

Stap 3

Selecteer in het instellingenmenu de optie om verborgen bestanden en schijven weer te geven. U kunt ook het formaat van bestanden die in het programma zijn opgeslagen aanpassen en schijven in categorieën verdelen. Dit zal de zoek- en verwijdertijd aanzienlijk verkorten.

Stap 4

Open de C:-schijf. Het bevat verborgen en systeembestanden, browsergeschiedenis, gegevens over eerder geïnstalleerde programma's.

Stap 5

Controleer mappen op externe bestanden, documenten, programma's. Open alle mappen één voor één. Verwijder alle onnodige dingen. Games, foto's, muziek kunnen worden overgezet naar een geheugenkaart.

Stap 6

Ga naar berichten. Kijk in de instellingen op welke schijf de berichten staan. Stel het geheugenkaartgeheugen in voor berichten. Breng de gegevens vanuit de Bluetooth-overdrachtsmap over naar de kaart. Verwijder onnodige berichten.

Stap 7

Ga naar de bestandsbeheerder, bekijk alle mappen en applicaties. Verwijder onnodig. Er zijn enkele installatiebestanden van reeds verwijderde programma's en games opgeslagen. Ze verstoppen het geheugen het meest.

Stap 8

Sluit de machine met een USB-kabel aan op uw computer. Scan uw smartphone op virussen. Open de C:-schijf en verwijder bestanden waarvan het formaat niet gedefinieerd of verboden is. In de foto- en fotomappen verschijnen vaak lege bestanden, die veel geheugen in beslag nemen. In de instellingen kun je bestanden en mappen comprimeren die veel wegen.

Stap 9

Wis de geschiedenis in internetbrowsers en downloads van Opera mini. Zelfs als de browser op een geheugenkaart is geïnstalleerd, slaat deze alle gegevens op in het geheugen van de telefoon.

Stap 10

Selecteer in het cameramenu Opnamelocaties. Plaats een geheugenkaart om op te nemen. Dit zal ook de video-opnametijd verlengen.

Aanbevolen: