Ruimte Vrijmaken Op IPhone En IPad

Inhoudsopgave:

Ruimte Vrijmaken Op IPhone En IPad
Ruimte Vrijmaken Op IPhone En IPad

Video: Ruimte Vrijmaken Op IPhone En IPad

Video: Ruimte Vrijmaken Op IPhone En IPad
Video: How To Clear "Other" Storage on iPhone & iPad! End the Frustration!! 2024, April
Anonim

Moderne mobiele telefoons worden niet alleen gebruikt om te bellen, maar ook voor het opslaan van foto's, muziek en het gebruik van verschillende applicaties. In dit opzicht worden hun eigenaren vaak geconfronteerd met een situatie waarin de hoeveelheid virtueel geheugen van het apparaat onvoldoende wordt. Er zijn een paar eenvoudige trucs om ruimte op uw iPhone of iPad vrij te maken zonder de gewenste apps of foto's van uw telefoon te verwijderen.

Ruimte vrijmaken op iPhone en iPad
Ruimte vrijmaken op iPhone en iPad

instructies:

Stap 1

Om aan de slag te gaan, kunt u de cache en geschiedenis op uw apparaat wissen. Caches zijn tijdelijke bestanden die op de telefoon worden opgeslagen wanneer u internet gebruikt. Dit zijn verschillende video's, afbeeldingen, bestanden. Om de cache te wissen, moet u naar de apparaatinstellingen gaan, vervolgens de browser zoeken - Safari, deze selecteren en op "Bestanden en cookies verwijderen" klikken. Op dezelfde plaats verwijderen we de geschiedenis van het bezoeken van sites door op "Geschiedenis wissen" te klikken.

Stap 2

Vervolgens zullen we de behoefte aan geïnstalleerde applicaties bekijken en meten met de hoeveelheid geheugen die ze innemen. Ga hiervoor naar Instellingen - Algemeen - Statistieken - Bekijk alle programma's. In dit menu kunnen we zien hoeveel geheugen elke applicatie in beslag neemt. Soms nemen de meest onnodige en ongebruikte applicaties het meeste geheugen in beslag. Als u weet welke toepassingen het meeste geheugen in beslag nemen, kunt u bepalen hoeveel deze toepassingen voor ons nodig zijn en de toepassingen verwijderen die te veel ruimte innemen.

Stap 3

Sommige applicaties slaan, naast de geheugenruimte die ze zelf innemen, ook gedownloade bestanden op. We kunnen dit zien in het gedeelte Statistieken. Maar het probleem is dat het niet altijd mogelijk is om deze onnodige bestanden te verwijderen. Als er een dergelijke functie in de applicatie is, moet je naar deze applicatie gaan in de instellingen en daar de functie vinden voor het verwijderen van tijdelijke bestanden. Als een dergelijke functie niet in de applicatie aanwezig is, is het in dit geval noodzakelijk om de applicatie volledig te verwijderen en opnieuw te installeren. De nieuw geïnstalleerde applicatie bevat geen tijdelijke bestanden, maar wanneer u deze gebruikt, zullen ze zich weer gaan ophopen.

Aanbevolen: