Een Foto Overzetten Vanuit Het Geheugen Van De Camera

Inhoudsopgave:

Een Foto Overzetten Vanuit Het Geheugen Van De Camera
Een Foto Overzetten Vanuit Het Geheugen Van De Camera

Video: Een Foto Overzetten Vanuit Het Geheugen Van De Camera

Video: Een Foto Overzetten Vanuit Het Geheugen Van De Camera
Video: TRANSFER PHOTOS FROM CAMERA TO COMPUTER 2024, Mei
Anonim

Fotografie is niet alleen een prettig proces, maar ook een herinnering aan bepaalde gebeurtenissen. En ik wil gedenkwaardige foto's delen. Nu bijna iedereen in huis een digitale camera heeft, is het helemaal niet moeilijk, je hoeft alleen maar foto's over te zetten naar je computer.

Een foto overzetten vanuit het geheugen van de camera
Een foto overzetten vanuit het geheugen van de camera

Het is nodig

  • - een computer met een geldige USB-poort;
  • - fototoestel;
  • - kaartlezer of USB-kabel voor de camera.

instructies:

Stap 1

Als u een kaartlezer hebt ingebouwd of aangesloten op uw computer, is de eenvoudigste manier om deze te gebruiken. Verwijder hiervoor de geheugenkaart uit de camera, sluit eventueel de kaartlezer aan op de computer.

Stap 2

Zoek de juiste sleuf op de kaartlezer. Steek er een geheugenkaart in. Zorg ervoor dat de connector past en dat u de kaart correct plaatst - als deze niet in de sleuf wil, doet u iets verkeerd. Bij te veel druk bestaat het risico dat de kaart of lezer permanent kapot gaat.

Stap 3

Controleer nadat de kaart is geplaatst of deze door de computer kan worden gelezen. Hoogstwaarschijnlijk opent er een nieuw venster op uw scherm met de vraag wat u met de inhoud van de flashdrive moet doen (zo wordt de geheugenkaart gelezen) of onmiddellijk een map met deze inhoud. Selecteer desgevraagd "Map openen" of "Afbeeldingen kopiëren naar computer", wat voor u het handigst is. Selecteer tijdens het kopiëren de locatie waar u uw foto's wilt uploaden.

Stap 4

Als de map met foto's automatisch is geopend, bekijk dan de foto's, selecteer met de muis alle foto's of alleen de foto's die je nodig hebt en klik er met de rechtermuisknop op. Selecteer in het menu dat opent "Kopiëren" (in dit geval blijven de foto's op de USB-stick staan) of "Knippen" (de foto's worden volledig naar de computer overgebracht).

Stap 5

Open of maak indien nodig een map aan waar u foto's wilt overzetten, klik met de rechtermuisknop op een vrije ruimte en selecteer "Plakken" in het menu dat opent. Wacht tot het kopieerproces is voltooid.

Stap 6

Als je geen kaartlezer hebt, gebruik dan de kabel om de camera en de computer aan te sluiten, meestal wordt deze bij de camera geleverd. Sluit het snoer met het ene uiteinde aan op de juiste connector op de machine, het andere op de USB-connector op de computer en volg stap 3 tot en met 5.

Aanbevolen: