Hoe De Headset Te Demonteren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Headset Te Demonteren?
Hoe De Headset Te Demonteren?

Video: Hoe De Headset Te Demonteren?

Video: Hoe De Headset Te Demonteren?
Video: How to Fix Headsets and Headphones Review 2024, Mei
Anonim

Headsets worden gebruikt om gegevens van de telefoon naar de hoofdtelefoon over te dragen, waardoor een persoon niet voortdurend de telefoon in zijn handen hoeft te houden tijdens het praten. Net als elk ander apparaat worden headsets gedemonteerd.

Hoe de headset te demonteren?
Hoe de headset te demonteren?

Noodzakelijk

  • - kleine kruiskopschroevendraaier;
  • - geen scherp mes.

instructies:

Stap 1

Als u een draadloze Bluetooth-headset wilt demonteren, download dan eerst het diagram van uw specifieke apparaatmodel. Dit is nodig als u de demontage van dergelijke apparaten, hoofdtelefoons en microfoons nog niet eerder hebt behandeld, en u kunt ook aspecten voorzien met betrekking tot de verschillen tussen uw model en andere.

Stap 2

Onderzoek de behuizing van uw draadloze headset zorgvuldig op stekkers die de connectoren verbergen. Fabrikanten gebruiken in plaats daarvan vaak speciale lijm, in dit geval is demontage onmogelijk. Draai alle zichtbare bevestigingen los en koppel alle interne componenten los van het bord. Wees uiterst voorzichtig, want ze zijn in sommige gevallen gesoldeerd.

Stap 3

Als u desondanks besluit om het model, waarvan het lichaam is gelijmd, te demonteren, wrik dan de verbinding van de lichaamsdelen los met een niet-scherp mes en sla er licht op. U hoeft niet veel moeite te doen voor het geval u de headset in de toekomst nodig heeft.

Stap 4

Om de bedrade headset te demonteren, verwijdert u de microfoonbehuizing door deze los te wrikken met een plastic kaart, een niet-scherp mes of een platte schroevendraaier, en verwijdert u vervolgens de hoofdtelefoon door de behuizingen op dezelfde manier te verwijderen. Wees bij het demonteren van een bedrade headset vooral voorzichtig met kleine onderdelen van de koptelefoon, aangezien de draden aan de luidsprekers zijn gesoldeerd, probeer de verbinding niet te beschadigen.

Stap 5

Als je een headset met een grote koptelefoon wilt demonteren, verwijder dan alle zichtbare pluggen uit hun behuizing, draai vervolgens alle bouten los en demonteer het apparaat. Wees ook uiterst voorzichtig met de luidsprekerkabelaansluitingen. Demonteer op een bedekt oppervlak om geen kleine onderdelen te verliezen, vouw ook alle bevestigingsbouten apart, want als je ze kwijtraakt, zal het behoorlijk problematisch zijn om nieuwe te vinden.

Aanbevolen: