Hoe Maak Je Een Luidspreker Luider?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Luidspreker Luider?
Hoe Maak Je Een Luidspreker Luider?

Video: Hoe Maak Je Een Luidspreker Luider?

Video: Hoe Maak Je Een Luidspreker Luider?
Video: How to make speaker louder and clear bass 2024, April
Anonim

Als je onlangs een mobiele telefoon hebt gekocht, maar de bediening ervan niet helemaal bij je past, namelijk een laag luidsprekervolume, dan kan dit probleem worden verholpen. Dit wordt gecorrigeerd door de instellingen in het engineeringmenu te bewerken. U kunt dezelfde operatie uitvoeren in een mobiele salon, maar voor een bepaald bedrag.

Hoe maak je een luidspreker luider?
Hoe maak je een luidspreker luider?

Noodzakelijk

Mobiele telefoon Sony Ericson V800 of V800i

instructies:

Stap 1

Om de audio-instellingen in de telefoon te wijzigen, moet u naar het engineeringmenu gaan. Voer * # 9646633 # in - u wordt automatisch naar het technische menu van de telefoon geleid - selecteer het gedeelte "Audio".

Stap 2

Kies een van de 3 gepresenteerde modi die je niet het leukst vindt met je geluid: "normaal", "luidspreker" of "hoofdtelefoon".

Wanneer u overschakelt naar een van de 3 modi, ziet u menu-items waarvan de waarden kunnen worden gewijzigd:

- microfoon;

- toespraak;

- toetsenbord toon;

- melodie;

- geluid.

Stap 3

Selecteer een menu-item dat u interesseert. Elk item heeft 7 volumewaarden. Elk heeft zijn eigen betekenis. U moet deze waarden wijzigen om het luidsprekervolume te verhogen. De waarden zijn opgebouwd uit het aantal eenheden. Het aantal eenheden in elke waarde is gebaseerd op het principe van een ladder, ze worden voortdurend toegevoegd.

Stap 4

U kunt de instellingen ook op de volgende manier wijzigen: na het invoeren van de engineeringmenucode moet u het gedeelte "Audio" selecteren - selecteer een van de 3 modi - het item "Spraak".

Stap 5

U ziet een lijst met waarden van "niveau 0" tot "niveau 6". U moet "niveau 6" wijzigen. Het is noodzakelijk om de gegevens van dit item te wijzigen - het maximaal mogelijke aantal is 255. Maar het geluid, boven de 236 eenheden, is schadelijk voor de luidspreker zelf en leidt tot een snelle storing.

Stap 6

Druk op "OK" - twee keer "Terug" - "Vernieuwen" knop. Start uw telefoon opnieuw op en controleer de wijzigingen.

Aanbevolen: