Hoe Maak Je Een Samsung-telefoon Luider

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Samsung-telefoon Luider
Hoe Maak Je Een Samsung-telefoon Luider

Video: Hoe Maak Je Een Samsung-telefoon Luider

Video: Hoe Maak Je Een Samsung-telefoon Luider
Video: How to increase volume Samsung phone Only (not for everyone ) 2024, Maart
Anonim

Elke fabrikant van een mobiele telefoon heeft speciale geheime codes waarmee u er informatie over kunt vinden of verschillende instellingen kunt maken die niet beschikbaar zijn in de standaardmenu's.

Hoe maak je een Samsung-telefoon luider
Hoe maak je een Samsung-telefoon luider

Het is nodig

Samsung-telefoon

instructies:

Stap 1

Verhoog het volume van uw Samsung-telefoon met behulp van de hardware van het apparaat zelf. Kies de volgende code op de telefoon: * # 6984125 * # en druk vervolgens op de belknop. Wacht tot het menu op het scherm verschijnt, waarin u het item Internals selecteert (vierde van boven).

Stap 2

Voer vervolgens het wachtwoord * # 9072641 * # in het veld in. Ga daarna naar de tekstmodus om het telefoonvolume te wijzigen. Dit is het derde item op het menu. Klik vervolgens op het virtuele toetsenbord dat op het scherm verschijnt, de volgende cijferreeks: 5, 3, 4, 5, 1.

Stap 3

Selecteer het nummer zes uit de lijst die op het telefoonscherm verschijnt, wacht tot het opschrift LEZEN verandert in SCHRIJVEN. Plaats daarna de cursor in het invoerveld, voer daarin 510 in. Druk op "Voltooien", wacht tot het witte scherm verschijnt en het nummer dat u hebt ingevoerd onderaan het scherm.

Stap 4

Druk vervolgens twee keer op de knop "OK", na de eerste keer zou het cijfer van het scherm moeten verdwijnen. Als alles correct is gedaan, verschijnt in het zesde menu-item het opschrift 510, druk vervolgens op de rode knop en zorg ervoor dat het geluid is toegenomen tot de maximale waarde.

Stap 5

Gebruik de volgende methode om het volume van uw Samsung-telefoon te verhogen, namelijk de beltonen van inkomende oproepen en de speler. Voer de code * # 8999 * 8378 # in, selecteer vervolgens "Testapparatuur", ga naar "Audio-instellingen", selecteer "Volume". Vervang in de ingestelde instellingen in het item "Normaal" de waarden 2-4-6-8-12 door 4-6-8-10-14.

Stap 6

Ga vervolgens naar de optie Melody Key en vervang de nummers 2-4-6-8-10 door 4-6-8-10-12. Ga dan naar het item "Power On / Off", verander de bestaande waarden naar 4-6-8-10-14. Stel in het item "Inkomende oproepvolume" - 5. In andere parameters kunt u ook de instellingen van de lage en hoge tonen wijzigen.

Aanbevolen: