Hoe U De Luidspreker Van Uw Telefoon Luider Kunt Maken

Inhoudsopgave:

Hoe U De Luidspreker Van Uw Telefoon Luider Kunt Maken
Hoe U De Luidspreker Van Uw Telefoon Luider Kunt Maken

Video: Hoe U De Luidspreker Van Uw Telefoon Luider Kunt Maken

Video: Hoe U De Luidspreker Van Uw Telefoon Luider Kunt Maken
Video: How To Make Your Iphone speakers louder !! (Max volume) (iphone hidden secrets) 2024, Maart
Anonim

Het volume van de luidspreker van uw mobiele telefoon bepaalt hoe goed beltonen, alarmmelodieën en muziek, als u ernaar luistert vanaf een mobiele telefoon, zullen worden gehoord. In sommige telefoons is de luidspreker niet luid genoeg, en de eigenaren zijn op zoek naar een manier om het geluid luider te maken - en dit kan inderdaad worden gedaan via het technische menu van de mobiele telefoon, dat wordt aangeroepen met een speciale code, afhankelijk van het type firmware.

Hoe u de luidspreker van uw telefoon luider kunt maken
Hoe u de luidspreker van uw telefoon luider kunt maken

instructies:

Stap 1

Als u bijvoorbeeld het V800i-engineeringmenu moet bellen, voert u de code * # 9646633 # in op het toetsenbord van de telefoon. Selecteer in het menu dat wordt geopend het gedeelte "Audio". U ziet drie belangrijke geluidsinstellingen op uw telefoon: normale gebruiksmodus, handsfree-modus en hoofdtelefoon- of headsetmodus.

Stap 2

Selecteer "Normale modus" in de lijst en open de subsectie "Microfoon". De digitale waarden in deze subsectie bepalen het microfoonvolume - ze komen overeen met het volumeniveau dat u kunt wijzigen in de gebruikelijke geluidsinstellingen in het gebruikelijke menu. Alle volumeparameters - van nul tot zes - kunt u aanpassen in het engineeringmenu door het juiste telefoonvolumeniveau voor elke numerieke waarde te selecteren.

Stap 3

Hoe hoger het luidsprekervolume, hoe lager de microfoongevoeligheid. Als het luidsprekergeluid zacht is, kunt u de gevoeligheid van de microfoon verhogen. Stel bijvoorbeeld de volgende waarden in voor elk volumeniveau:

Volume 0 - 255

Deel 1 - 235

Deel 2 - 215

Deel 3 - 205

Deel 4 - 195

Deel 5 - 185

Deel 6 - 175

Stap 4

Klik na alle instellingen op de knop "Installeren". Zorg ervoor dat de microfoon niet te gevoelig is, anders zal het gesprek echoën. Pas vervolgens het volume van de rest van de audioapparaten van de telefoon op dezelfde manier aan via het engineeringmenu.

Stap 5

Er is nog een ongebruikelijke manier om het luidsprekervolume van je telefoon aan te passen - hiervoor heb je een cassetterecorder en de mobiele telefoon zelf nodig. Open het cassettevak in het cassettedeck en plaats de telefoon met de luidspreker onder de cassettekop. Sluit de recorder aan op een stopcontact, druk op Afspelen en zet de muziek op je telefoon aan. Dit zal het geluid van de luidsprekers helpen verbeteren.

Aanbevolen: