Hoe Maak Je Een IPod Luider?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een IPod Luider?
Hoe Maak Je Een IPod Luider?

Video: Hoe Maak Je Een IPod Luider?

Video: Hoe Maak Je Een IPod Luider?
Video: How to make your iPhone, iPad or iPod louder!! 2024, April
Anonim

De iPod wordt beschouwd als de maatstaf voor ergonomie en geluidsweergave. U kunt echter vaak mensen vinden die ontevreden zijn over het volume van de muziek die wordt afgespeeld. Om uw iPod nog luider te maken dan hij is, kunt u een van de eenvoudige methoden gebruiken.

Hoe maak je een iPod luider?
Hoe maak je een iPod luider?

instructies:

Stap 1

Synchroniseer uw speler met uw computer. Download en installeer hiervoor de iTunes-software van apple.com. Sluit na de installatie uw speler aan op uw computer. Ga naar het iPod-menu. In het menu Instellingen vindt u de limiet voor het afspeelvolume. Schakel het uit, indien aanwezig, zet het afspeelvolume op 100% en vink het vakje aan.

Stap 2

De meeste iPods, met uitzondering van de shuffle-serie, hebben een ingebouwde equalizer. Om het volume te verhogen, kunt u alle niveaus van de weergegeven frequenties maximaliseren.

Stap 3

Gebruik een audio-editor om het volume van een track te verhogen. De beste optie zou zijn om Adobe Audition of Sony Sound Forge te gebruiken. Pas het effect Normaliseren of Volume omhoog toe. Test de track voordat u wijzigingen aanbrengt, aangezien de eufonie tijdens het bewerken verloren kan gaan. U kunt het afspeelfrequentiebereik ook wijzigen door de frequenties te verhogen waarvan u denkt dat ze niet luid genoeg zijn. Gebruik hiervoor een grafische equalizer.

Stap 4

Voor het verwerken van meerdere tracks tegelijk, zou de beste optie zijn om het Mp3Gain-programma te gebruiken. Het is gratis en ondersteunt een oneindig aantal nummers om het volume te verhogen. Houd er rekening mee dat wijzigingen die tijdens het bewerken zijn aangebracht niet ongedaan kunnen worden gemaakt, dus pas ze toe op de kopieën, niet op het bestand zelf.

Stap 5

Gebruik een hoofdtelefoon met lage impedantie. De meeste zijn 32 ohm, dus je doel is een hoofdtelefoon van 16 ohm. U kunt ook een hoofdtelefoon met ruisonderdrukking gebruiken om de beste geluidsisolatie te bieden die u nodig hebt voor comfortabel geluid.

Aanbevolen: