Hoe Om Te Gaan Met Mobiele Telefoons

Inhoudsopgave:

Hoe Om Te Gaan Met Mobiele Telefoons
Hoe Om Te Gaan Met Mobiele Telefoons

Video: Hoe Om Te Gaan Met Mobiele Telefoons

Video: Hoe Om Te Gaan Met Mobiele Telefoons
Video: Je mobiel als modem - Tethering (Consumentenbond) 2024, April
Anonim

Bij het gebruik van een mobiele telefoon moeten bepaalde regels worden gevolgd. Dit verlengt de levensduur van het apparaat aanzienlijk. De praktijk leert dat moderne telefoons het vaakst uitvallen door de schuld van de eigenaar.

Hoe om te gaan met mobiele telefoons
Hoe om te gaan met mobiele telefoons

instructies:

Stap 1

Stel uw mobiele apparaat nooit bloot aan vocht. Het is vooral belangrijk om budgettelefoonmodellen in de gaten te houden. Hun lichaam is slecht beschermd tegen het binnendringen van vloeistoffen. Praat niet op uw mobiele telefoon als het regent.

Stap 2

Als je mobiele telefoon toch nat wordt, zet het apparaat dan onmiddellijk uit. Verwijder de batterij. Als de garantieperiode al is verstreken, demonteer dan de telefoonhoes en droog de interne onderdelen grondig. Gebruik hiervoor de föhn in de warme, maar niet hete luchtmodus.

Stap 3

Bescherm uw mobiele telefoon tegen mechanische belasting. Koop indien mogelijk een beschermhoes. Het is het beste om een strakke tas te gebruiken met schokbestendig materiaal.

Stap 4

Als je een mobiele telefoon met touchscreen gebruikt, koop dan een beschermfolie. Het helpt krassen op het telefoonscherm te voorkomen. Bovendien beschermen bepaalde soorten films het beeldscherm tegen schokken.

Stap 5

Het meest kwetsbare element van een mobiel apparaat is een oplaadbare batterij. Moderne telefoons zijn meestal uitgerust met lithium-ionbatterijen. Dit blijkt uit de inscriptie Li-ion. Voordat u deze batterij voor de eerste keer gebruikt, moet u 2-3 volledige laad-/ontlaadcycli maken.

Stap 6

Laad de lithium-ionbatterij niet op als de omgevingstemperatuur lager is dan 5 graden Celsius. Dit kan de batterij beschadigen.

Stap 7

Denk eraan dat lithium-ionbatterijen niet ontladen mogen worden bewaard. Als u een reservebatterij gebruikt, laadt u deze op voordat u deze uit de telefoon verwijdert.

Stap 8

Probeer de telefoon niet zelf te repareren in geval van een mechanisch defect. De praktijk leert dat dergelijke pogingen volledige schade aan het apparaat veroorzaken.

Aanbevolen: