3 Beste Mobiele Telefoons Met Verwijderbare Batterij Om Te Kopen In

Inhoudsopgave:

3 Beste Mobiele Telefoons Met Verwijderbare Batterij Om Te Kopen In
3 Beste Mobiele Telefoons Met Verwijderbare Batterij Om Te Kopen In

Video: 3 Beste Mobiele Telefoons Met Verwijderbare Batterij Om Te Kopen In

Video: 3 Beste Mobiele Telefoons Met Verwijderbare Batterij Om Te Kopen In
Video: Drie nieuwe smartphones van 99 euro! Welke is de beste? 2024, Mei
Anonim

Het is 2019, maar hou je nog steeds van telefoons met verwisselbare batterijen? Dit artikel presenteert 3 van dergelijke modellen waar u op moet letten.

3 beste mobiele telefoons met verwijderbare batterij om te kopen in 2019
3 beste mobiele telefoons met verwijderbare batterij om te kopen in 2019

Mobiele telefoons zijn in de loop der jaren geëvolueerd. Als ze eerder dik en zwaar waren, is nu alles veranderd. Mobiele telefoons zijn nu dunner en functioneler. Wist je dat het tegenwoordig zeer zeldzaam is om een telefoon met een verwijderbare batterij te zien, maar sommige mensen vinden het leuk omdat ze de batterij gemakkelijk kunnen vervangen.

Hier zijn de 3 beste mobiele telefoons met verwijderbare batterij die je in 2019 zou moeten kopen. Daarnaast geven we je enkele snelle tips.

LG V20

Afbeelding
Afbeelding

Dit is een zeer interessante mobiele telefoon die onlangs op de markt is verschenen, dit is de LG V20. Deze telefoon verrast met zijn dubbele camera's aan de achterkant, ontwerp en fabricagematerialen. Om nog maar te zwijgen van de krachtige processor en verwijderbare batterij.

Hier is een mobiele telefoon met een 5,6-inch scherm met een resolutie van 2560 x 1440p. Daarnaast heeft het Android Nougat Factory en een 16MP externe camera. De telefoon heeft een Qualcomm Snapdragon 820-processor met een capaciteit van 2, 15 GHz, 32 GB intern geheugen en 3 GB RAM. De verwijderbare batterij van de LG V20 is 3200mAh en kan worden geopend door op de zijknop te drukken waarmee de hoes wordt verwijderd. Het hebben van een verwijderbare batterij biedt echter geen bescherming tegen water.

Moto G5

Afbeelding
Afbeelding

Lenovo is eigenaar van het middensegment, wat duidelijk werd met de introductie van de Moto G5. Deze telefoon heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en alle voorgangers van deze telefoon hebben goed werk geleverd, wat betekent dat de Moto G5 ook een geweldige mobiele telefoon zal zijn.

De functies omvatten een 5-inch scherm (1920 x 1080p) en een Snapdragon-processor, namelijk de Snapdragon 430, geklokt op 1,4 GHz. Daarnaast heeft deze telefoon een 13MP camera en een 5MP frontcamera. De telefoon heeft 2 GB RAM en 16 GB intern geheugen. Opgemerkt moet worden dat deze telefoon gemiddelde specificaties heeft, maar tot op heden nog steeds zeer goede functies heeft.

Galaxy S5

Afbeelding
Afbeelding

Het is een relatief oude mobiele telefoon, maar functioneert tot op de dag van vandaag nog prima. Onder de functies zijn een 5,1-inch super AMOLED-scherm, een Snapdragon 801-processor geklokt op 2,5 GHz en 2 GB RAM. Bovendien heeft het een interne opslag van 16 GB, uitbreidbaar met een microSD-kaart.

Het heeft ook een verwijderbare batterij van 2.800 mAh, maar meer verrassend is dat het waterdicht is. Wat betreft het fotografische gedeelte, we hebben een 16MP-camera aan de achterkant en een 8MP-camera aan de voorkant. Opgemerkt moet worden dat dit een oude mobiele telefoon is en dat de functies ervan mogelijk al "verouderd" zijn, maar nog steeds goede prestaties vertonen.

Aanbevolen: