Hoe Maak Je Een Bibliotheek Met Mp3-beltonen Voor Mobiele Telefoons

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Bibliotheek Met Mp3-beltonen Voor Mobiele Telefoons
Hoe Maak Je Een Bibliotheek Met Mp3-beltonen Voor Mobiele Telefoons
Anonim

Een vervelend telefoontje van hetzelfde type heeft soms een heel sterk effect op de psyche. Zeker als de signalen elkaar opvolgen. Mobiele telefoons die mp3-melodieën afspelen, zorgen voor afwisseling, maken het mogelijk om de beller te herkennen aan geluid, genieten van je favoriete deuntjes en lachen om grappen.

Hoe maak je een bibliotheek met mp3-beltonen voor mobiele telefoons
Hoe maak je een bibliotheek met mp3-beltonen voor mobiele telefoons

instructies:

Stap 1

Bouw uw mobiele muziekbibliotheek geleidelijk op. Hiervoor krijgt u voldoende mogelijkheden. Je hoeft alleen maar de tijd te kiezen en geduld te hebben, want dit proces is behoorlijk lang. Elke mobiele operator biedt zijn abonnees hun eigen ringtone-bibliotheek aan. Grijp deze kans als het u uitkomt. Meestal wordt deze service betaald: je moet voor elke melodie betalen. Het geld wordt van uw persoonlijke rekening afgeschreven. Dit kan zowel op de officiële website van de operator als via het functionele menu van de operator.

Stap 2

Krijg de meest populaire mobiele motieven van andere gespecialiseerde betaalsites. Bijvoorbeeld de bron Myxer. Meestal bevatten dergelijke sites twee lijsten: de melodieën die op het hoogtepunt van populariteit zijn, moeten worden betaald, de rest van de melodieën is gratis.

Stap 3

Zoek naar gratis mp3-beltonen op internet. Het zijn er veel en het is nogal vermoeiend om ze allemaal te beluisteren. U kunt gemakkelijk een bekende melodie vinden door de naam in de zoekbalk te typen. Als u de exacte naam niet meer weet, selecteert u de eerste letter van de naam in de alfabetische regel, zoals deze bron suggereert:

Stap 4

Als de mobiele telefoon leeg is en je net begint met het maken van een bibliotheek, gebruik dan de groepering van alle melodieën en neem van elke groep een paar die je leuk vindt. Dit zijn melodieën uit films en tv-programma's, sms-geluiden, grappen en grappen, stemmen van de natuur, gepersonaliseerde oproepen, hymnes, tekenfilmgeluiden. In dit opzicht is deze site erg handig:

Stap 5

Verlies niet uit het oog dat je melodieën via een WAP-verbinding rechtstreeks naar je telefoon moet downloaden. Maar als je het eerst naar je computer downloadt en het dan via een USB-kabel naar je telefoon dumpt, heb je het niet nodig.

Stap 6

Download in één keer hele verzamelingen van ringtones-cuts over een specifiek onderwerp: Sovjetliederen, zinnen uit films, albums van specifieke artiesten, enz. Vervolgens kunt u ze op elk geschikt moment gemakkelijk beluisteren en onnodige verwijderen. Dergelijke compilaties worden aangeboden om te downloaden op deze site:

Stap 7

Maak je eigen plakjes van je favoriete muziekstukken, speciaal voor je telefoon. U kunt dit eenvoudig oplossen met het programma Nero Wave Editor. Het maakt deel uit van de Nero-softwaresuite. Ontdek alle functies en hoe ermee te werken op deze link:

Aanbevolen: