Oproepen Naar Mobiel Identificeren

Inhoudsopgave:

Oproepen Naar Mobiel Identificeren
Oproepen Naar Mobiel Identificeren

Video: Oproepen Naar Mobiel Identificeren

Video: Oproepen Naar Mobiel Identificeren
Video: HOW TO KNOW IF SOMEONE IS SECRETLY LISTENING TO YOUR PHONE CALLS|BE SAFE AND STOP CALL FORWARDING 2024, Mei
Anonim

Abonnees van mobiele operators hebben de mogelijkheid om informatie te ontvangen over alle oproepen van of naar een mobiele telefoon. Hiervoor leveren bedrijven een dienst zoals factuurdetaillering.

Oproepen naar mobiel identificeren
Oproepen naar mobiel identificeren

instructies:

Stap 1

Als abonnee van de mobiele operator MTS kunt u op verschillende manieren aan informatie komen. Neem bijvoorbeeld contact op met het dichtstbijzijnde bedrijfskantoor. U moet een identiteitsbewijs bij u hebben. De medewerker zal u vragen een aanvraag te schrijven voor de detaillering van de factuur; geef daarin aan over welke periode u informatie wilt ontvangen. Vergeet niet dat de service wordt betaald.

Stap 2

Krijg informatie met behulp van de opdracht USSD. Kies hiervoor vanaf uw telefoon: * 111 # en de beltoets. Selecteer in het menu dat wordt geopend item №2 "Shet", dan nogmaals item №2 "Kontrol' rashodov_uslug ", en vervolgens item №1. Met behulp van deze acties krijg je informatie over de laatste vijf betaalde acties (bellen, sms'en).

Stap 3

U kunt ook informatie krijgen met behulp van het zelfbedieningssysteem "Internet Assistant". Ga hiervoor naar de officiële website van de mobiele operator - www.mts.ru. Zoek in de rechterbovenhoek het systeemtabblad, klik erop. Voer vervolgens uw persoonlijke gegevens in en klik op "Inloggen". Zoek in het persoonlijke toegangsgebied de parameter "Oproepdetails", voer de informatieparameters in.

Stap 4

Abonnees van de mobiele operator "Beeline" hebben ook de mogelijkheid om de service "Oproepdetails" te gebruiken. Neem hiervoor contact op met het kantoor van het bedrijf of gebruik het zelfbedieningssysteem op de website www.beeline.ru.

Stap 5

Als u een abonnee bent van de Megafon mobiele operator, kunt u het Service-Guide zelfbedieningssysteem gebruiken, hiervoor gaat u naar de officiële website van het bedrijf - www.megafon.ru. Zoek in de rechterbovenhoek het opschrift "Servicegids", klik erop. Voer in het menu dat wordt geopend het telefoonnummer en wachtwoord in. Nadat u uw persoonlijke zone hebt ingevoerd, zoekt u in het menu "Oproepdetails", voert u de informatieparameters in en klikt u op "Bestellen".

Aanbevolen: