Inkomende Oproepen Identificeren

Inhoudsopgave:

Inkomende Oproepen Identificeren
Inkomende Oproepen Identificeren

Video: Inkomende Oproepen Identificeren

Video: Inkomende Oproepen Identificeren
Video: Voys Hulp - Belplan instellen 2024, Mei
Anonim

Waarschijnlijk heeft u meer dan eens met een dergelijke situatie te maken gehad. De telefoon gaat. Het lijkt lang geleden. Je pakt de telefoon, maar je hoort alleen korte piepjes. Of je bent ergens heen gegaan zonder je telefoon mee te nemen. Als je terugkomt, vind je de gemiste oproep. Hoe weet je wie je heeft gebeld?

Inkomende oproepen identificeren
Inkomende oproepen identificeren

Noodzakelijk

  • Telefoon met nummerherkenningsfunctie.
  • Toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Het bepalen van het telefoonnummer van waaruit u naar uw mobiele telefoon bent gebeld, is vrij eenvoudig, tenzij deze abonnee natuurlijk de anti-caller ID-functie gebruikt. Alle moderne telefoonmodellen houden een lijst met inkomende nummers bij. En aangezien alle operators de functie nummerherkenning in het gratis servicepakket opnemen, kunt u altijd zien wie er heeft gebeld. Ga hiervoor naar het gedeelte 'Oproepen' op uw telefoon. Selecteer daar "Inkomend" of "Gemist", afhankelijk van het gesprek waarin u geïnteresseerd bent. De telefoon geeft u een lijst met nummers of namen als die nummers al in uw adresboek staan.

Stap 2

Er is nog een andere manier om te bepalen wie u heeft gebeld op een mobiele telefoon. Ga naar de website van je provider. Zoek daar het "Persoonlijke account". En voer het in. Als u nog geen inlogwachtwoord heeft, biedt het systeem aan om dit per sms te ontvangen. Voer hiervoor uw telefoonnummer in het daarvoor bestemde veld in. Wacht op een sms met een tijdelijk wachtwoord. Voer dit wachtwoord in om uw "Persoonlijke account" in te voeren. Bedenk dan een nieuw wachtwoord en voer het in in plaats van het tijdelijke wachtwoord. Vrijwel alle operators bieden de Call Detailing service aan. Deze service is echter niet altijd gratis. Bestel gedetailleerde oproepen voor de dag waarin u geïnteresseerd bent. De telefoniste geeft een lijst met oproepen en berichten. Vind de juiste tussen de inkomende nummers, op basis van de beltijd. Zo kunt u bepalen wie u heeft gebeld.

Stap 3

Als u het aantal inkomende oproepen naar een vaste telefoon wilt bepalen, installeer dan een telefoon met automatische nummerherkenning in plaats van een gewone telefoon. Nu wordt elke oproep gemarkeerd in het geheugen van de telefoon in de lijst met inkomende nummers. En direct tijdens het gesprek verschijnt het abonneenummer op het scherm. Toegegeven, zo'n telefoon vereist een extra maandelijkse betaling. Maar u zult uw hersens niet breken over de volgende gemiste oproep.

Aanbevolen: