Hoe Mobiel Luisteren Te Identificeren?

Inhoudsopgave:

Hoe Mobiel Luisteren Te Identificeren?
Hoe Mobiel Luisteren Te Identificeren?

Video: Hoe Mobiel Luisteren Te Identificeren?

Video: Hoe Mobiel Luisteren Te Identificeren?
Video: Is het gevaarlijk om van geslacht te veranderen? (Over transgenders) 2024, Mei
Anonim

Mobiele telefoons zijn een deel van ons leven geworden en nu weigeren maar weinig mensen de mogelijkheid om altijd in contact te zijn. Maar er is zo'n gevaar als het afluisteren van een mobiele telefoon. Voorkom inbreuk op uw privacy. Bepaal of je mobiel wordt afgeluisterd.

Hoe mobiel luisteren te identificeren?
Hoe mobiel luisteren te identificeren?

Het is nodig

  • - je mobiele telefoon;
  • - Oplader;
  • - pen en notitieboekje;
  • - TV of ander elektrisch apparaat.

instructies:

Stap 1

Zet je mobieltje uit. Kijk of het onmiddellijk wordt uitgeschakeld. Als de achtergrondverlichting enige tijd niet uitgaat of de telefoon gewoon niet uitschakelt, wordt er misschien op uw telefoon getapt.

Stap 2

Gebruik de telefoon enige tijd niet. Raak het dan aan. De batterij mag niet heet zijn. Anders wordt de telefoon zonder uw medeweten gebruikt. Dit is de reden voor de verwarming van de batterij.

Stap 3

Let op het onredelijk inschakelen van de achtergrondverlichting, het downloaden van diverse applicaties en het spontaan in-/uitschakelen van de telefoon. Als dit niet de schuld is van netwerkstoringen, manipuleert iemand anders de telefoon naast u. Negeer het uiterlijk van externe ruis afkomstig van de mobiele telefoon niet tijdens een gesprek en wanneer de telefoon niet in gebruik is. Dit betekent dat uw privacy wordt geschonden.

Stap 4

Noteer de tijd wanneer u uw telefoon oplaadt. Als de batterij leeg is, berekent u hoe lang de lading van de laatste keer meeging. Als je merkt dat de telefoon voor langere tijd oplaadt, is de kans groot dat iemand hem heeft gebruikt. Wanneer er op de telefoon wordt getikt, is de batterij merkbaar sneller leeg. Naast telefoongesprekken worden alle gesprekken in de ruimte opgenomen.

Stap 5

Plaats de telefoon in de buurt van een tv of ander elektrisch apparaat. Als de mobiele telefoon niet wordt gebruikt en er nog steeds storing wordt veroorzaakt, betekent dit dat de telefoon wordt afgetapt.

Stap 6

Als je gekweld wordt door het idee om je mobiel af te tappen, vraag dan om hulp van specialisten. Neem bijvoorbeeld contact op met de politie, die beschikt over alle benodigde apparatuur om te controleren op afluisteren.

Aanbevolen: