Bestand Overzetten Van Samsung-telefoon Naar Computer

Inhoudsopgave:

Bestand Overzetten Van Samsung-telefoon Naar Computer
Bestand Overzetten Van Samsung-telefoon Naar Computer

Video: Bestand Overzetten Van Samsung-telefoon Naar Computer

Video: Bestand Overzetten Van Samsung-telefoon Naar Computer
Video: All Samsung Galaxy Phones: How To Wirelessly Transfer Files, Photos, Videos to Windows 10 Computer 2024, Mei
Anonim

U kunt op verschillende manieren bestanden van uw mobiele telefoon overzetten. Meestal wordt een USB-kabel gebruikt om de telefoon op een computer aan te sluiten. Dit is de meest optimale, maar verre van de enige methode.

Bestand overzetten van Samsung-telefoon naar computer
Bestand overzetten van Samsung-telefoon naar computer

Noodzakelijk

  • - USB-kabel;
  • - Bluetooth-adapter;
  • - kaartlezer.

instructies:

Stap 1

Verbind uw mobiele telefoon met uw computer. Wacht tot de apparaatconfiguratie is bijgewerkt. Selecteer de bedrijfsmodus "USB-opslag" als de functies van het apparaat dit toestaan.

Stap 2

Open het menu "Deze computer" en navigeer naar de inhoud van het telefoongeheugen. Kopieer de vereiste informatie naar uw harde schijf of andere media.

Stap 3

Als de telefoon niet als flash-kaart wordt herkend, installeer dan het programma Samsung PC Suite. Voer dit hulpprogramma uit nadat u uw telefoon op uw computer hebt aangesloten. Open het Sync-menu en selecteer de richting voor het overzetten van bestanden. In uw geval moet u de parameter "Telefooncomputer" opgeven.

Stap 4

Nadat u toegang hebt gekregen tot het geheugen van het mobiele apparaat, kopieert u de vereiste gegevens. Met PC Suite kunt u ook een reservekopie maken van de informatie die op de simkaart en in het telefoongeheugen is opgeslagen.

Stap 5

U kunt informatie uit het telefoongeheugen kopiëren met een Bluetooth-adapter. Koop dit apparaat als u geen geschikte USB-kabel heeft. Sluit de adapter aan op uw computer en werk de stuurprogramma's voor deze hardware bij.

Stap 6

Schakel de ingebouwde Bluetooth-module van uw telefoon in. Synchroniseer uw apparaten en kopieer de bestanden die u wilt met PC Suite.

Stap 7

Als uw telefoon het werken met flash-kaarten ondersteunt, plaatst u een schijf van het vereiste formaat in het apparaat. Verplaats de gegevens van het telefoongeheugen naar het USB-flashstation. Gebruik hiervoor het toetsenbord van uw mobiele apparaat.

Stap 8

Sluit nu de flashcard aan op de kaartlezer. Je kunt zowel een extern apparaat gebruiken als een geïntegreerde kaartlezer, die onderdeel is van veel moderne laptops. Zorg ervoor dat de USB-stick die u gebruikt compatibel is met deze geheugenkaartlezer. Kopieer de benodigde bestanden. Verwijder de schijf en sluit deze opnieuw aan op uw telefoon.

Aanbevolen: