Gegevens Overzetten Van Computer Naar Telefoon

Inhoudsopgave:

Gegevens Overzetten Van Computer Naar Telefoon
Gegevens Overzetten Van Computer Naar Telefoon

Video: Gegevens Overzetten Van Computer Naar Telefoon

Video: Gegevens Overzetten Van Computer Naar Telefoon
Video: Bestanden overzetten van uw computer naar Android tablet. - Paradigit. 2024, April
Anonim

Met de komst van telefoons die het afspelen van multimedia-inhoud, kantoordocumenten en de mogelijkheid om met verschillende applicaties te werken ondersteunen, is het probleem van het overbrengen van gegevens van een computer naar een telefoon bijzonder relevant geworden. U kunt op verschillende manieren gegevens van uw computer naar uw telefoon overbrengen, met name met behulp van draadloze oplossingen.

Gegevens overzetten van computer naar telefoon
Gegevens overzetten van computer naar telefoon

instructies:

Stap 1

De standaard manier om gegevens van een computer naar een telefoon over te zetten, is met behulp van de datakabel die bij de telefoon wordt geleverd. Voordat u de telefoon via een kabel op de computer aansluit, moet u de juiste stuurprogramma's installeren. Deze staan meestal op de schijf die bij de telefoon wordt geleverd. Samen met de stuurprogramma's kunnen eigen programma's op de computer worden geïnstalleerd die zijn ontworpen om contact- en agendagegevens met de telefoon te synchroniseren en als bestandsbeheerder te fungeren. Nadat de telefoon op de computer is aangesloten, kan deze worden gedefinieerd als een verwijderbare schijf of als een mobiele telefoon. In het eerste geval kan gegevensoverdracht worden uitgevoerd met behulp van standaard Windows-tools en in het tweede geval met behulp van propriëtaire software die bij het apparaat wordt geleverd.

Stap 2

Gegevensoverdracht van een computer naar een telefoon kan ook worden uitgevoerd met behulp van kaartlezers. Deze methode is geschikt voor telefoons die flash-kaarten ondersteunen. Als u gegevens van de computer naar de telefoon wilt overbrengen, verwijdert u de flashkaart uit de telefoon en steekt u deze in een kaartlezer die op de computer is aangesloten. Gebruik indien nodig een speciale flashkaartadapter. Het gebruik van deze methode van gegevensoverdracht verschilt niet veel van het schrijven van bestanden naar een gewone draagbare flashkaart.

Stap 3

Gegevensoverdracht van een computer naar een telefoon kan ook worden uitgevoerd met behulp van draadloze technologieën. De meest gebruikte technologie voor draadloze gegevensoverdracht is Bluetooth. Zorg ervoor dat de Bluetooth-module aanwezig is in uw computer en telefoon. Activeer het dan op beide apparaten. Om de computer met de telefoon te verbinden, klikt u op het Bluetooth-pictogram in het systeemvak. Klik in het dialoogvenster dat wordt geopend op de knop "Apparaat toevoegen". Volg daarna alle instructies van de bluetooth-wizard om een verbinding tot stand te brengen. Klik daarna op de knop "Bladeren door bestanden op de telefoon" en kopieer alle benodigde bestanden via Bluetooth naar de telefoon.

Aanbevolen: