Informatie Overzetten Van Computer Naar Telefoon

Inhoudsopgave:

Informatie Overzetten Van Computer Naar Telefoon
Informatie Overzetten Van Computer Naar Telefoon

Video: Informatie Overzetten Van Computer Naar Telefoon

Video: Informatie Overzetten Van Computer Naar Telefoon
Video: Video's van computer naar smartphone zetten | Je materiaal inladen | de Videomakers 2024, Mei
Anonim

Er zijn verschillende hoofdmethoden voor het overbrengen van gegevens van een thuiscomputer naar een mobiele telefoon. Ze hebben wat technische uitrusting nodig.

Informatie overzetten van computer naar telefoon
Informatie overzetten van computer naar telefoon

Noodzakelijk

USB-telefoonkabel, Bluetooth-adapter of CardReader

instructies:

Stap 1

Verbind uw mobiele telefoon met uw computer via een USB-kabel. De telefoon bevindt zich in de USB-opslagmodus en de computer begint deze te herkennen. Als u de map Mijn computer opent, ziet u een extra map waarin de bestanden van uw telefoon zich bevinden. Open de gewenste map en kopieer daar de informatie die je nodig hebt van je computer.

Stap 2

Verwijder de geheugenkaart uit de telefoon, indien gebruikt. Gebruik een kaartlezer, die ofwel in de systeemeenheid is ingebouwd, of werkt via een USB-verbinding, sluit de geheugenkaart van de telefoon aan op de computer. Wanneer de CR de nieuwe USB-drive herkent, volgt u dezelfde stappen als beschreven in de vorige paragraaf. Verwijder vervolgens veilig het USB-apparaat en plaats de geheugenstick in de telefoon.

Stap 3

Gebruik een bluetooth-adapter. Sluit het aan op uw computer, installeer de hardwarestuurprogramma's, start uw computer opnieuw op. De adapter is nu klaar voor gebruik. Zet de BlueTooth van je telefoon aan. Zorg ervoor dat de telefoon doorzoekbaar is. Zoek het bestand op uw computer dat u naar uw telefoon wilt overbrengen.

Stap 4

Klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer het item "Verzenden" in het menu. Er wordt een nieuw menu geopend, selecteer daar de BlueTooth-optie. De telefoon zal om bevestiging vragen om het bestand te accepteren, druk op de gewenste knop. Met deze acties kunt u alle informatie verzenden die u nodig heeft.

Stap 5

Als al het bovenstaande niet heeft geholpen, zoek dan een telefoon waarnaar je op de een of andere manier een bestand kunt verzenden vanuit het bovenstaande en stuur het bestand van de ene telefoon naar de andere met behulp van de BlueTooth-verbinding van de twee apparaten. We mogen echter de parameters van uw telefoon, de compatibiliteit van het bestand dat u nodig heeft en de parameters van het apparaat niet vergeten. Als de telefoon het benodigde bestandsformaat niet ondersteunt, zijn al deze acties nutteloos, dus controleer vooraf de parameters van uw mobiele telefoon voordat u doorgaat met het verzenden van het bestand.

Aanbevolen: