Bestanden Overzetten Van Computer Naar Samsung-telefoon

Inhoudsopgave:

Bestanden Overzetten Van Computer Naar Samsung-telefoon
Bestanden Overzetten Van Computer Naar Samsung-telefoon

Video: Bestanden Overzetten Van Computer Naar Samsung-telefoon

Video: Bestanden Overzetten Van Computer Naar Samsung-telefoon
Video: All Samsung Galaxy Phones: How To Wirelessly Transfer Files, Photos, Videos to Windows 10 Computer 2024, April
Anonim

Moderne Samsung-telefoons worden gepositioneerd als volwaardige multimedia-apparaten die vormen van inhoud als audio, foto en video ondersteunen. Gebruik een van de makkelijke manieren om bestanden te uploaden.

Bestanden overzetten van computer naar Samsung-telefoon
Bestanden overzetten van computer naar Samsung-telefoon

instructies:

Stap 1

De meest gebruikelijke methode is datakabelsynchronisatie. Datakabel en drivers, evenals synchronisatiesoftware, zijn te vinden in het telefoonpakket. Als ze niet in het pakket zaten, download dan de stuurprogramma's van de officiële site samsung.com of van een van de fansites van het bedrijf en koop de datakabel in een winkel voor mobiele telefoons of bestel deze online.

Stap 2

Installeer de software en stuurprogramma's en sluit vervolgens uw telefoon aan op uw computer. Voer deze stappen in deze volgorde uit. Start de software en download de bestanden naar uw telefoon.

Stap 3

Veel moderne laptops zijn meestal uitgerust met een Bluetooth-module. Als uw computer een van hen is, of u heeft de bovengenoemde module tot uw beschikking, en deze is ook aanwezig op uw telefoon, activeer deze dan op uw mobiel en zet de modus op "beschikbaar voor iedereen".

Stap 4

Start daarna apparaten vanaf uw computer en zoek uw telefoon. Stuur de bestanden mee met uw mobiele bevestiging. Wacht daarna tot de overdracht is voltooid en schakel de Bluetooth-interface op uw mobiel uit.

Stap 5

Als uw telefoon een geheugenkaartsleuf heeft, verwijdert u deze van uw mobiele telefoon. Sluit de kaartlezer aan op uw computer en steek de kaart erin. Wacht tot het wordt weergegeven als een verwisselbare harde schijf. Nadat u de stuurprogramma's hebt geïnstalleerd, wat automatisch zou moeten gebeuren, kopieert u de bestanden ernaar om naar de telefoon te worden verzonden. Verwijder de CP veilig uit de computer en plaats deze terug in de telefoon.

Stap 6

U kunt ook gebruik maken van de diensten van gratis wap-wisselaars. Laten we deze methode bekijken aan de hand van het voorbeeld https://www.amobile.ru/. Volg de link https://www.amobile.ru/wapload en voer vervolgens uw bijnaam en verificatienummers in. Selecteer Samsung in de lijst met telefoonfabrikanten en implementeer en download het bestand dat u wilt verzenden. Na voltooiing van de download wordt u doorgestuurd naar een pagina waar de downloadlink zichtbaar zal zijn. Volg de link vanaf je mobiele telefoon en download het bestand.

Aanbevolen: