Tekst Overzetten Naar Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Tekst Overzetten Naar Je Telefoon
Tekst Overzetten Naar Je Telefoon
Anonim

Moderne mobiele telefoons die zijn uitgerust met geheugenkaarten, kunnen fungeren als opslag voor verschillende bestanden, waaronder tekstbestanden. Het kost weinig tijd om dergelijke informatie van een computer naar een mobiele telefoon over te zetten.

Tekst overzetten naar je telefoon
Tekst overzetten naar je telefoon

Noodzakelijk

Bluetooth-adapter; - USB-kabel; - IR-apparaat; - CD met software; - toegang tot internet; - programma voor het lezen van elektronische teksten

instructies:

Stap 1

U kunt tekst van uw computer naar uw telefoon overbrengen via een Bluetooth-apparaat. Koop hiervoor een Bluetooth-adapter voor een draadloze verbinding tussen uw mobiele telefoon en computer. De adapter moet worden geleverd met een schijf met de software die op uw computer moet worden geïnstalleerd. Nadat u het hebt geïnstalleerd, selecteert u de Bluetooth-modus op uw telefoon en brengt u tekst over van uw computer naar uw telefoon. Het is gemakkelijk te doen, volg gewoon de systeemaanwijzingen.

Stap 2

Gebruik een USB-kabel om uw telefoon op uw computer aan te sluiten. Als je een nieuwe mobiele telefoon koopt, wordt deze meestal geleverd met een schijf met de software. Als je zo'n snoer niet hebt, zoek het dan op in gespecialiseerde winkels, rekening houdend met je specifieke telefoonmodel. De software kan ook van internet worden gedownload. Nadat u het hebt geïnstalleerd, kunt u met een speciaal programma tekstbestanden naar uw telefoon verzenden.

Stap 3

Als uw telefoon een infraroodpoort heeft, koop dan een speciaal infraroodapparaat. Hiermee kunt u bestanden overzetten van een computer naar een mobiele telefoon en vice versa via infraroodcommunicatie. Sluit het infraroodapparaat, afhankelijk van het type, aan op de USB- of COM-poort van uw computer. Installeer vervolgens de software vanaf de meegeleverde schijf. Het kan ook van internet worden gedownload. Maak bepaalde instellingen voor de infraroodpoort in uw telefoon en sluit deze aan op uw computer. Volg de programma-aanwijzingen om bestanden over te zetten.

Stap 4

Houd er rekening mee dat niet alle telefoons een optie hebben om e-teksten te lezen. Als uw mobiele apparaat deze functie ook niet heeft, download dan een speciaal programma van internet.

Aanbevolen: