Hoe Een Persoon Telefonisch Te Vinden Mts

Inhoudsopgave:

Hoe Een Persoon Telefonisch Te Vinden Mts
Hoe Een Persoon Telefonisch Te Vinden Mts

Video: Hoe Een Persoon Telefonisch Te Vinden Mts

Video: Hoe Een Persoon Telefonisch Te Vinden Mts
Video: COMMUNICATIE OEFENING | Beïnvloeden van gedrag met je communicatie [deel 13] 2024, Mei
Anonim

Indien nodig kunt u gemakkelijk een persoon vinden door te bellen met MTS. Dit is volkomen legaal, aangezien deze mobiele operator abonnees meerdere relevante diensten tegelijk biedt, op basis van de zogenaamde Location-based service - een dienst voor het bepalen van de huidige locatie van de telefoon van de gebruiker.

Het is heel gemakkelijk om een persoon te vinden door MTS. te bellen
Het is heel gemakkelijk om een persoon te vinden door MTS. te bellen

instructies:

Stap 1

Gebruik de "Locator"-service om een persoon te vinden door MTS te bellen. Houd er rekening mee dat hiervoor de toestemming van de abonnee nodig is. Om contact op te nemen met een persoon en toestemming te vragen om zijn locatie te bepalen, stuurt u een gratis sms met zijn naam en telefoonnummer naar het korte nummer 6677. Als de abonnee een uitnodiging ontvangt en deze met toestemming beantwoordt, kunt u zijn geschatte verblijfscoördinaten zien. In de toekomst zult u de locatie van een persoon kunnen vinden zonder zijn toestemming. Stuur gewoon een bericht met het woord "WAAR" en de naam van de abonnee in het Latijn naar nummer 6677. De kosten van het verzoek bedragen 10 roebel.

Stap 2

Als u wilt weten waar uw kinderen zijn, gebruikt u de optie Kind onder toezicht. Stuur vanaf de telefoon van uw kind een gratis sms met de tekst "MAM" of "DAD" naar 7788 en volg daarna de instructies van het systeem. U kunt dus de locatie van het kind achterhalen en hem op de kaart zien. De service is de eerste twee weken gratis, daarna bedragen de maandelijkse abonnementskosten 50 roebel. Voor drie gezinsleden is een onbeperkt aantal verzoeken om de verblijfplaats van het kind te bepalen vastgesteld. De rest van het gezin kan een verzoek indienen voor een prijs van 5 roebel.

Stap 3

Gebruik de dienst Mobile Workers als u wilt weten waar uw personeel zich bevindt. Stuur een aanvraag naar uw persoonlijke manager van MTS, inclusief een lijst met namen van werknemers en zakelijke telefoonnummers om verbinding te maken met het uniforme systeem. U kunt dus de bewegingen van werknemers en voertuigen van uw bedrijf volgen via telefoon en GPS-apparaten. De dienst "Mobiele medewerkers" wordt maandelijks betaald, volgens de facturen voor zakelijke diensten. De optie verkrijgt economische efficiëntie bij het aanmaken van een apart persoonlijk account.

Aanbevolen: