Hoe Op Een Mobiel Te Vinden Waar Een Persoon Is

Inhoudsopgave:

Hoe Op Een Mobiel Te Vinden Waar Een Persoon Is
Hoe Op Een Mobiel Te Vinden Waar Een Persoon Is

Video: Hoe Op Een Mobiel Te Vinden Waar Een Persoon Is

Video: Hoe Op Een Mobiel Te Vinden Waar Een Persoon Is
Video: Mobiel Nummer Traceren ★★★ Hoe Te Sporen Een Mobiele Telefoon En Zien Waar Ze Zijn 2024, Mei
Anonim

De dienst voor het zoeken naar personen wordt geleverd door sommige telecomoperators, bijvoorbeeld: MegaFon, MTS, Beeline. Elk van hen kan een andere naam hebben voor zo'n dienst, maar de essentie zal hetzelfde zijn: het werd mogelijk om de locatie van een andere abonnee te berekenen met zijn mobiele telefoon, gewoon een speciaal nummer bellen.

Hoe op een mobiel te vinden waar een persoon is
Hoe op een mobiel te vinden waar een persoon is

instructies:

Stap 1

MegaFon-clients hebben twee soorten zoekservices voor abonnees. De eerste is niet bedoeld voor alle gebruikers, maar alleen voor ouders en kinderen die bepaalde tariefplannen gebruiken: Ring-Ding of Smeshariki. Trouwens, de lijst met dergelijke tarieven en de servicevoorwaarden kunnen op elk moment worden gewijzigd, dus om betrouwbare informatie te verkrijgen, gaat u naar de officiële website van het bedrijf.

Stap 2

De klanten die geen toegang hebben tot het eerste type dienst, kunnen het andere gebruiken. Het wordt al zonder enige beperking verstrekt aan abonnees van de MegaFon-operator. U kunt de Locator echter niet meteen gebruiken (dit is de naam van het tweede type dienst), u moet deze eerst bestellen. Ga hiervoor naar de website locator.megafon.ru en vul daar het aanvraagformulier in. Klik vervolgens op de knop "Verzenden" om uw aanvraag ter verwerking naar de operator te sturen. Zodra uw aanvraag is goedgekeurd, ontvangt u een sms-bericht. Het bevat informatie over de locatie van de abonnee waarin u geïnteresseerd bent.

Stap 3

MTS heeft een dienst waarmee je snel iemand anders kunt vinden. Het wordt ook wel Locator genoemd. Verbind hem door op je mobiele telefoon het verkorte nummer 6677 te kiezen, dit kan trouwens de klok rond. Na het voltooien van de activeringsprocedure kunt u zoeken. Om de coördinaten van een andere abonnee te krijgen die je nodig hebt, stuur je zijn nummer naar het reeds aangegeven telefoonnummer 6677. Houd er rekening mee dat het gebruik van de dienst, evenals het verbinden ervan, helemaal gratis is voor alle klanten van de operator.

Stap 4

Als je Beeline-communicatiediensten gebruikt, stuur dan met behulp van de locator een speciaal verzoek in de vorm van een sms-bericht. Het moet de Latijnse letter L bevatten. Het nummer voor het verzenden van het verzoek is 684. De exacte kosten van het gebruik van de service zijn te vinden op de officiële website van het bedrijf.

Aanbevolen: