Hoe U Telefonisch De Locatie Van Een Persoon Kunt Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe U Telefonisch De Locatie Van Een Persoon Kunt Achterhalen
Hoe U Telefonisch De Locatie Van Een Persoon Kunt Achterhalen

Video: Hoe U Telefonisch De Locatie Van Een Persoon Kunt Achterhalen

Video: Hoe U Telefonisch De Locatie Van Een Persoon Kunt Achterhalen
Video: Deze 6 WhatsApp tricks kende je waarschijnlijk nog niet! 2024, April
Anonim

Een mobiele telefoon is een echt multifunctioneel apparaat waarmee je niet alleen een bepaalde abonnee kunt bellen, maar bijvoorbeeld ook de locatie van een persoon op nummer kunt achterhalen. De grootste Russische mobiele operators bieden hun abonnees diensten tegen betaling aan.

Een telefoniste helpt u de locatie van een persoon te achterhalen via de telefoon
Een telefoniste helpt u de locatie van een persoon te achterhalen via de telefoon

instructies:

Stap 1

Bel de technische ondersteuningsdienst van uw operator om telefonisch de locatie van de persoon te weten te komen, die u kunt vinden op de website van het bedrijf. Dit zal aanzienlijk tijd besparen als u de aangeboden diensten niet wilt begrijpen en hun verbinding voor een lange tijd wilt uitvoeren. Geef de naam, achternaam en patroniem op van de abonnee die u wilt vinden en geef indien nodig uw volledige naam en paspoortgegevens op.

Stap 2

Stuur het mobiele nummer van de abonnee en wacht even tot er een bericht binnenkomt met de coördinaten van de persoon die je nodig hebt. Houd er rekening mee dat het alleen mogelijk is om de locatie van een persoon telefonisch te achterhalen met zijn toestemming. Als hij geen antwoord-sms stuurt om het verzoek te bevestigen, ontvangt u zijn coördinaten niet. Daarnaast is het niet altijd mogelijk om direct door te dringen tot de telefoniste en duurt het vinden van het gewenste nummer in handmatige modus ook enige tijd.

Stap 3

Abonneer u op speciale services waarmee u de locatie van een persoon per telefoon kunt achterhalen. MTS-abonnees moeten de optie "Locator" gebruiken. Activeer het door een sms-bericht met het mobiele telefoonnummer van de abonnee naar 6677 te sturen en wacht tot hij bevestigt en antwoordt met de coördinaten. De service wordt betaald en elke zoekprocedure kost u 10 tot 15 roebel.

Stap 4

Activeer de service voor het lokaliseren van de abonnee op de Beeline-operator. Stuur letter L naar verkort nummer 684 en volg de verdere instructies. De kosten van de service bedragen ongeveer 2 roebel.

Stap 5

Kies hoe u de locatie van een persoon telefonisch kunt achterhalen, op Megafon-tarieven. U kunt bijvoorbeeld een handig USSD-verzoek gebruiken: kies het commando * 148 * abonneenummer # en geef dit in het internationale formaat aan via "+7". U heeft de beschikking over een kort nummer 0888 om verbinding te maken met "Locator" en andere diensten, evenals een speciale site locator.megafon.ru, die de coördinaten van een persoon op de kaart online biedt. Elke zoekprocedure kost ongeveer 5 roebel.

Stap 6

Ga naar uw persoonlijke account op de website van de operator wiens diensten u gebruikt, selecteer en verbind in de lijst met huidige tariefopties de opties die bedoeld zijn om naar personen te zoeken. Hier kunt u ze uitschakelen als u ze niet meer nodig heeft.

Aanbevolen: