Hoe Het "Optimale" Tarief Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het "Optimale" Tarief Uit Te Schakelen?
Hoe Het "Optimale" Tarief Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Het "Optimale" Tarief Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Het
Video: Webinar PACT benadering Frans Vos Hoe zorg je voor een optimale teamprestatie in het sociaal domein? 2024, April
Anonim

Megafon OJSC is een van de meest populaire bedrijven die telecommunicatiediensten levert aan Russische burgers. Mobiel internet is een onderdeel geworden van het leven van een moderne persoon, toegang tot het wereldwijde netwerk kan zelfs worden verkregen met behulp van een mobiele telefoon. Om aanzienlijk geld te besparen, lanceerde de operator verschillende tariefopties, bijvoorbeeld "Optimal". Door dit pakket aan te sluiten, kunt u verkeer verbruiken voor slechts 250 roebel per dag. De optie kan op elk moment worden uitgeschakeld.

Een tarief uitschakelen?
Een tarief uitschakelen?

instructies:

Stap 1

Als u de optie "Optimal" wilt uitschakelen, gebruikt u de speciale opdracht. Terwijl u zich in het netwerkgebied "Megafon" bevindt, kiest u de volgende code op uw telefoon: * 236 * 2 * 0 # en de toets "Bellen". Deze operatie wordt volledig gratis uitgevoerd. De optie wordt automatisch uitgeschakeld.

Stap 2

Ook kunt u gebruik maken van de informatie- en verwijzingsdienst. Bel hiervoor het verkorte nummer 0500 en wacht vervolgens op een reactie van een medewerker van het bedrijf. Vertel hem de paspoortgegevens van de eigenaar of het codewoord dat u hebt geregistreerd bij het ondertekenen van de overeenkomst voor communicatiediensten. Uitgaande gesprekken zijn gratis.

Stap 3

Om de dienst te deactiveren, gebruikt u het bericht, u moet het naar het nummer 05009122 sturen. De tekst van de sms kan de volgende inhoud hebben: "Disable", "Und", "Off", "0" of "Off". Binnen enkele seconden ontvangt uw aanvraag een servicebericht met de resultaten van de uitgevoerde bewerking.

Stap 4

Om de tariefoptie uit te schakelen, gebruikt u het internetsysteem genaamd "Servicegids". Je kunt een link ernaar vinden op de officiële Megafon-website. Om toegang te krijgen tot uw persoonlijke gegevens, registreert u een wachtwoord in het systeem, hiervoor kiest u vanaf uw mobiele apparaat * 105 * 00 # en de toets "Bellen".

Stap 5

Eenmaal op de pagina met persoonlijke gegevens ziet u aan de linkerkant een menu. Zoek de sectie "Diensten en tarief", selecteer deze. Klik in de vervolgkeuzelijst op de subsectie "Tariefopties wijzigen". Zoek degene die u wilt uitschakelen. Voer acties uit en klik op "Wijzigingen aanbrengen". Daarna wordt de optie "Optimal" gedeactiveerd.

Stap 6

U kunt ook de hulp van een medewerker van het bedrijf gebruiken, hiervoor bezoekt u een van de communicatiesalons. Vergeet niet uw telefoon- of persoonlijke rekeningnummer mee te nemen. De operator zal u vragen om u een document te bezorgen waaruit uw identiteit als eigenaar van de simkaart blijkt.

Aanbevolen: