Hoe Het Videoportaal Megafon Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Videoportaal Megafon Uit Te Schakelen
Hoe Het Videoportaal Megafon Uit Te Schakelen

Video: Hoe Het Videoportaal Megafon Uit Te Schakelen

Video: Hoe Het Videoportaal Megafon Uit Te Schakelen
Video: Вход в личный кабинет Мегафон по номеру телефона. Как войти? Нужна ли регистрация? 2024, Mei
Anonim

"Video Portal" is een service waarmee abonnees rechtstreeks vanaf hun mobiele apparaat tv-programma's kunnen bekijken, zonder internettoegang. Als u klant bent van Megafon OJSC, staan er verschillende pakketten voor u open, die verschillen in de set van kanalen, evenals in de basiskosten. U kunt online browsen op elk moment deactiveren.

Hoe het videoportaal Megafon uit te schakelen
Hoe het videoportaal Megafon uit te schakelen

instructies:

Stap 1

U kunt de service beheren, inclusief deactiveren, met behulp van een speciale service op de officiële website van OJSC Megafon. Allereerst moet u toegang krijgen tot de site. Voer hiervoor in de adresbalk de link naar de servicebeheerpagina Video Portal in. Vul in het formulier alle benodigde cellen in, dat wil zeggen, voer de code in die op de afbeelding wordt weergegeven en uw telefoonnummer. Klik ten slotte op de functie "Verzenden". Binnen enkele seconden wordt er een servicebericht met de benodigde gegevens naar je telefoon gestuurd. Voer ze in de adresbalk in. Eenmaal op de pagina kunt u de service zelfstandig uitschakelen of het aangesloten pakket wijzigen.

Stap 2

Schakel de service uit met een speciaal USSD-verzoek. De opdracht is afhankelijk van het pakket dat u eerder hebt geselecteerd. Als u bijvoorbeeld de basis hebt aangesloten, voert u * 506 * 0 * 1 # in om de verbinding te verbreken. Er is een code om het kinderkanaal te deactiveren - * 506 * 0 * 4 #. Het "Sport"-pakket wordt uitgeschakeld door het volgende commando: * 506 * 0 * 5 #. Dat wil zeggen, u moet de code kiezen die u hebt ingevoerd bij het verbinden, terwijl u het cijfer 0 toevoegt.

Stap 3

U kunt het "Videoportaal" ook via sms deactiveren. Ook de inhoud van het bericht is anders. Stel dat uw telefoon is verbonden met het First Entertainment-pakket. In dit geval moet u "stop 9" naar nummer 5060 sturen. Om het pakket "18+ Premium" te deactiveren, kiest u "stop 18" en stuurt u naar 5060. Om "18+ Lux" te deactiveren, moet de tekst "stop 2" zijn.

Stap 4

Als u om welke reden dan ook de service niet zelf kunt uitschakelen, neem dan contact op met de adviseur van Megafon OJSC. Bel hiervoor de Helpdesk op 0500 of ga naar het kantoor van het bedrijf. Rechtspersonen moeten contact opnemen met de afdeling klantenservice van het bedrijf met een officiële brief van het hoofd van het bedrijf.

Aanbevolen: