Hoe Het Pakket Van 3 Services In "Beeline" Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Pakket Van 3 Services In "Beeline" Uit Te Schakelen
Hoe Het Pakket Van 3 Services In "Beeline" Uit Te Schakelen

Video: Hoe Het Pakket Van 3 Services In "Beeline" Uit Te Schakelen

Video: Hoe Het Pakket Van 3 Services In "Beeline" Uit Te Schakelen
Video: КАК ПРОВЕРИТЬ И ОТКЛЮЧИТЬ ПЛАТНЫЕ ПОДПИСКИ У ОПЕРАТОРА БИЛАЙН 2024, Maart
Anonim

Abonnees van de mobiele operator "Beeline" kunnen de optie "Pakket van drie diensten" activeren, waarmee het mogelijk is om de volgende communicatiediensten te gebruiken: Internet via GPRS, GPRS-WAP, MMS. Als u deze service niet langer wilt gebruiken, kunt u deze op elk gewenst moment uitschakelen.

Hoe een pakket van 3 diensten te deactiveren in
Hoe een pakket van 3 diensten te deactiveren in

instructies:

Stap 1

Deactiveer de optie "Drie dienstenpakket" door vanaf uw mobiele telefoon naar het klantenondersteuningscentrum te bellen. Bel hiervoor het verkorte nummer 0611, wacht tot de telefoniste opneemt. Noem daarna de paspoortgegevens van de eigenaar of het codewoord dat je hebt geregistreerd toen je de simkaart kocht. Daarna wordt de service uitgeschakeld.

Stap 2

Schakel de service uit met behulp van het zelfbedieningssysteem. Ga hiervoor naar de officiële website van de mobiele operator "Beeline" op www.beeline.ru. Zoek in het menu het tabblad "Individuele klanten" en klik erop het item "Persoonlijk account".

Stap 3

Klik in de lijst die opent op het tabblad "Servicebeheersysteem Mijn" Beeline ". U ziet een pagina waar u uw tiencijferige telefoonnummer en wachtwoord moet invoeren. Als u nog niet eerder een wachtwoord in het systeem heeft geregistreerd, kiest u vanaf uw telefoon de volgende combinatie van tekens: * 110 * 9 # en de beltoets. Binnen enkele minuten wordt er een servicebericht met een wachtwoord naar uw telefoon verzonden.

Stap 4

Voer het ontvangen wachtwoord in het vereiste veld in. Klik vervolgens op "Inloggen". Zoek op de pagina die wordt geopend het tabblad "Diensten en tarieven", selecteer tussen alle namen van de verbonden opties "Pakket van drie services: internet via GPRS, GPRS-WAP, MMS", schakel het selectievakje voor dit item uit. Klik ten slotte op "Opslaan".

Stap 5

U kunt de optie "Pakket van drie services" ook uitschakelen met een speciaal USSD-commando. Kies hiervoor vanaf uw telefoon de volgende combinatie van symbolen: * 110 * 180 # en de beltoets.

Stap 6

Om het "Pakket van drie diensten" uit te schakelen, kunt u contact opnemen met het dichtstbijzijnde kantoor van de mobiele operator "Beeline". U dient uw paspoort bij u te hebben. In het geval dat het persoonlijke account niet bij u is geregistreerd, moet de eigenaar van de simkaart een volmacht op uw naam afgeven.

Aanbevolen: