Doe-het-zelf Videobewakingssysteem Voor Thuis

Inhoudsopgave:

Doe-het-zelf Videobewakingssysteem Voor Thuis
Doe-het-zelf Videobewakingssysteem Voor Thuis

Video: Doe-het-zelf Videobewakingssysteem Voor Thuis

Video: Doe-het-zelf Videobewakingssysteem Voor Thuis
Video: How To Plan, Run Wires, & Setup a WIRED PoE Camera System! || Reolink 8CH 5MP System Review 2024, Maart
Anonim

Als je kleine reparaties aan de bedrading uitvoert of een lamp ophangt, zou het geen probleem moeten zijn om een videobewakingssysteem te maken. Hoe om te gaan met deze taak - we zullen u helpen erachter te komen.

Doe-het-zelf videobewakingssysteem voor thuis
Doe-het-zelf videobewakingssysteem voor thuis

Ready-systemen

Er is een grote verscheidenheid aan kant-en-klare videobewakingskits op de beveiligingsmarkt: van budget tot duurdere, het verschil zit in de gebruikte materialen, de bouwkwaliteit en het merk. Welke je kiest, is aan jou.

Indien nodig kunt u het systeem uitbreiden door het benodigde aantal kits in één systeem te integreren.

Met alle voordelen hebben dergelijke systemen ook nadelen. Ten eerste worden dergelijke kits niet geleverd met software, waardoor het onmogelijk is om een object waar ook ter wereld realtime via internet te observeren. En zult u het kunnen - u hebt tenslotte een monitor met een multiscreen-modus nodig. Ten tweede hebben draadloze systemen een beperkt bereik.

Samenvattend kunnen we stellen dat er geen betere oplossing is dan een zelf samengesteld videobewakingssysteem van componenten van verschillende fabrikanten en met de nodige eigenschappen.

Het eenvoudigste systeem

U kunt zelf het eenvoudigste videobewakingssysteem maken - zonder videocamera's, DVR's, enz. De belangrijkste voorwaarde is de aanwezigheid van een camera.

In de 21e eeuw heeft bijna iedereen een smartphone, tablet, laptop of computer. Dit alles organiseren in een videobewakingssysteem zal geen grote inspanning zijn: we maken een verbinding met onszelf, of het nu een sociaal netwerk is, wifi of op een andere manier, we installeren de camera op de juiste plek en je kunt alles bekijken dat gebeurt in de volgende kamer.

De aanwezigheid van speciale software is vereist en het downloaden op internet zal niet moeilijk zijn.

Een andere manier is een videorecorder. Door het op de juiste plaats te bevestigen en er stroom aan te leveren, krijgen we hetzelfde videobewakingssysteem. Toegegeven, niet iedereen heeft zo'n apparaat en het eenvoudigste model met een geheugenkaart kost ongeveer $ 100.

Het grootste nadeel van deze observatiemethode is de beperkte opnametijd. Bij een gemiddelde instelling van 32 GB geheugenkaart zal de opnameduur enkele dagen bedragen. Dan gaat de opname “in een cirkel”.

Aanbevolen: