Hoe Maak Je Een Videobewakingssysteem?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Videobewakingssysteem?
Hoe Maak Je Een Videobewakingssysteem?

Video: Hoe Maak Je Een Videobewakingssysteem?

Video: Hoe Maak Je Een Videobewakingssysteem?
Video: TURNING ANY PC INTO NVR FOR VIDEO SURVEILLANCE SYSTEM GUIDE! SHOWCASE & SETUP 2024, April
Anonim

Met het videobewakingssysteem kunt u op afstand de huidige toestand van een afgelegen kamer bekijken. Het bestaat uit een camera, beschermkap, kabel, monitor en voeding.

Hoe maak je een videobewakingssysteem?
Hoe maak je een videobewakingssysteem?

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat het plafond waar de camera moet worden geïnstalleerd, van gipsplaat is. Demonteer de beschermkap door de onderkant ervan te scheiden. Druk de onderkant tegen het plafond met de tegenoverliggende zijde waar het deksel aan vast zit. Schroef deze stevig vast aan het plafond met een schroevendraaier en het benodigde aantal zelftappende schroeven.

Stap 2

Als het plafond uit verwijderbare platen bestaat, verwijder er dan een. Steek de eerste boor in de schroevendraaier en boor een gat in de plaat voor de kabels. Installeer vervolgens de onderkant van de afzuigkap op dezelfde manier op de plaat, waarbij u het middelste gat erin uitlijnt met het gat in de plaat.

Stap 3

Gebruik de hardware die bij de kap of camera is geleverd om de camera erop te bevestigen. Vouw het tegelijkertijd in de gewenste richting langs elk van de twee coördinaten.

Stap 4

Leid de kabel van de camera naar de installatielocatie van de voeding en monitor. Het moet uit twee getwiste paren bestaan, waarvan de draden een kleurcode hebben. Gebruik een kabelgoot of laat deze over een plafond van verwijderbare panelen lopen. Trek de kabel door het gat in de verwijderbare plaat of in het zijgat in de onderkant van de kap.

Stap 5

Sluit een twisted pair-kabel aan tussen de gemeenschappelijke draad van de camera en de voedingsingang. Sluit de andere aan tussen de gemeenschappelijke draad van de camera en de video-uitgang. Gebruik hiervoor het aansluitblok in de onderkant van de kap. Schrijf op welke kleuren draden waar zijn aangesloten.

Stap 6

Bedek de camera met de koepelafdekking zodat het transparante gedeelte erop overeenkomt met de lens.

Stap 7

Sluit op de plaats van installatie van de monitor de polariteit aan en sluit de kabel die de camera van stroom voorziet, aan met een gestabiliseerde voeding met een uitgangsspanning van 12 V. Sluit de gemeenschappelijke draad van de camera aan op de negatieve pool van de unit, en omgekeerd geleider naar de positieve pool.

Stap 8

Neem het tweede twisted pair en de RCA-stekker. Sluit de geleider die is aangesloten op de gemeenschappelijke draad van de camera aan op het ringcontact van de plug en degene waardoor het videosignaal naar de pin wordt geleid.

Stap 9

Sluit de stekker aan op de monitoringang. Sluit de monitor en voeding aan.

Stap 10

Zorg dat er een afbeelding is. Corrigeer indien nodig de positie van de camera.

Aanbevolen: