Wat Zijn De Voordelen Van Philips Lcd-tv's

Wat Zijn De Voordelen Van Philips Lcd-tv's
Wat Zijn De Voordelen Van Philips Lcd-tv's

Video: Wat Zijn De Voordelen Van Philips Lcd-tv's

Video: Wat Zijn De Voordelen Van Philips Lcd-tv's
Video: Elke twee seconden een nieuwe tv - Bezoek aan de Philips-fabriek in Polen 2024, April
Anonim

Het bedrijf Philips produceert lcd-tv's in verschillende prijscategorieën. Sommige zijn klein en hebben een klein aantal functies, terwijl andere, uitgerust met grote matrixen, de woonkamer in een soort echte bioscoop kunnen veranderen.

Wat zijn de voordelen van Philips lcd-tv's
Wat zijn de voordelen van Philips lcd-tv's

De in 2004 gepatenteerde Ambilight-technologie is een soort "visitekaartje" van Philips-tv's. Embilight verschilt van andere eerder bekende achtergrondverlichtingssystemen doordat het gekleurd is. De helderheid van de rode, groene en blauwe LED's aan de achterkant van het apparaat wordt automatisch aangepast aan de kleurtint van het beeld op het scherm. De meest geavanceerde modellen van dergelijke tv's besturen verschillende led-secties afzonderlijk, afhankelijk van de kleurnuances in de hoeken en zijkanten van het scherm.

Nog interessanter zijn de tv's met het Aurea-systeem. Hier wordt, in tegenstelling tot Ambilight, niet alleen de muur achter het toestel verlicht, maar ook het frontpaneel. Hiermee kunt u de "rand" die de afbeelding scheidt van de achtergrond bijna onzichtbaar maken.

Maar achtergrondverlichting is niet het enige voordeel van Philips tv-ontvangers. De grootste hebben de mogelijkheid om met een standaard Ethernet-kabel verbinding te maken met een thuisrouter of modemrouter met DHCP. En hoewel het niet werkt om een browser op de tv te starten, kan de gebruiker video's van YouTube op het grote scherm bekijken. En als u een Linux- of Windows-computer aanzet die op dezelfde router is aangesloten en het bestandsserverprogramma erop uitvoert, kunt u alle foto's weergeven die op deze computer zijn opgeslagen. Voor degenen die geen routers gebruiken, is het mogelijk om foto's van gewone flashdrives te bekijken.

Zelfs de meest goedkope en kleinste Philips lcd-tv's hebben ongebruikelijke functies, die geen achtergrondverlichting, geen netwerkkaart of USB-poorten hebben. Een deel van de toestellen in deze prijsklasse is uitgerust met DVI-ingangen. Zo'n televisieontvanger vindt niet alleen een plekje in de keuken, maar ook op de computertafel (als de videokaart van de computer een DVI-uitgang heeft). Dan kan het afwisselend als tv en vervolgens als monitor worden gebruikt.

Aanbevolen: