Wacht Even: Wat Zijn De Voordelen Van Contactlenzen Bausch + Lomb

Inhoudsopgave:

Wacht Even: Wat Zijn De Voordelen Van Contactlenzen Bausch + Lomb
Wacht Even: Wat Zijn De Voordelen Van Contactlenzen Bausch + Lomb

Video: Wacht Even: Wat Zijn De Voordelen Van Contactlenzen Bausch + Lomb

Video: Wacht Even: Wat Zijn De Voordelen Van Contactlenzen Bausch + Lomb
Video: Bausch + Lomb: India: TV Ad for Contact Lenses 2024, Maart
Anonim

Contactlenzen zijn een zeer handige en gebruikelijke manier om het gezichtsvermogen te corrigeren. Maar om ervoor te zorgen dat het dragen van lenzen niet leidt tot gezondheidsproblemen voor de ogen, moet u zich aan bepaalde regels houden: maak ze elke dag schoon, was ze en bewaar ze in een speciale oplossing, draag ze niet in stoffige kamers en slaap er 's nachts niet in.

Wacht even: wat zijn de voordelen van contactlenzen Bausch + Lomb
Wacht even: wat zijn de voordelen van contactlenzen Bausch + Lomb

Over het merk

Gebruik deze lenzen voor de eerste keer, verleng de draagtijd geleidelijk, te beginnen met twee tot drie dagen.

Voordelen

Bausch + Lomb contactlenzen worden traditioneel geassocieerd met een hoog niveau van comfort en ademend vermogen. Zachte, onmerkbare contactlenzen en visuele helderheid - zo omschrijven de meeste gebruikers de producten. Er is een breed assortiment met verschillende optische vermogens: dagelijks of voor langer gebruik.

Biotrue ONEday

Dit zijn comfortabele daglenzen. Ze zijn gemaakt van gepatenteerde hypergel (nesofilcon A).

  • Het vochtgehalte is 78%: dit zijn de enige daglenzen die in Rusland zijn geregistreerd met het vochtgehalte van onze ogen.
  • Houdt bijna 100% gehydrateerd gedurende 16 uur.
  • Biotrue ONEday is siliconenvrij en geschikt voor mensen met allergieën.
  • Vanwege hun hoge vochtgehalte hebben ze een uitzonderlijke zuurstofdoorlaatbaarheid (42 U), waardoor ze de leider zijn onder de hydrogel-analogen op de markt.
  • Bovendien biedt Biotrue ONEday 50% UVA-bescherming en 95% UVB-bescherming tegen de schadelijke ultraviolette stralen van de zon.

Bausch + Lomb Ultra

Deze zachte siliconen hydrogel lenzen zijn standaard verkrijgbaar in een zeer breed assortiment voor bijziendheid en verziendheid.

  • Uiterst gebruiksvriendelijk voor gebruikers van digitale apparaten. 9 van de 10 mensen zijn het er zelfs over eens dat Bausch + Lomb Ultra kan helpen om droge en vermoeide ogen te voorkomen na een lange dag computergebruik.
  • Uitgerust met geavanceerde MoistureSeal-technologie, die 95% hydratatie gedurende 16 uur vasthoudt. Als je naar het scherm kijkt, knipper je 66% minder dan normaal. Hierdoor kunnen de contactlenzen uitdrogen. MoistureSeal is een gepatenteerde technologie die vocht vasthoudt en natuurlijke tranen het oppervlak laat bevochtigen.
  • De ultradunne rand, het hoge vochtgehalte, de lage elasticiteitsmodulus en de hoogste zuurstofdoorlaatbaarheid maken Bausch + Lomb Ultra de hele dag comfortabel en onmerkbaar.
  • Een ander voordeel is de helderheid van het beeld. Contactlenzen Bausch + Lomb Ultra hebben asferische optiek. Het optische ontwerp aan de voorkant helpt reflecties en schittering rond lichtbronnen te verminderen, wat betekent dat je zicht beter is bij weinig licht, inclusief 's nachts rijden.

Gekleurde lenzen - Bausch + Lomb SofLens natuurlijke kleuren

Deze contactlenzen zijn geweldig voor mensen die graag experimenteren met verschillende looks. Verkrijgbaar in 10 natuurlijke tinten voor een maand dagelijks gebruik. De heldere en rijke kleur komt overeen met het natuurlijke irispatroon en heft een nog donkerdere oogkleur op. SofLens Natural Colors zijn geschikt voor mensen met of zonder visuele beperking.

  • Er wordt gebruik gemaakt van verbeterde kleurtechnologie: een hoogwaardig patroon wordt van binnenuit aangebracht en volgt het irispatroon, wat zorgt voor een heldere en rijke kleur.
  • SofLens Natural Colors zijn ontworpen voor langer draagcomfort. Verminderde interactie tussen ooglid en gekleurde lens voor meer comfort en verlengde draagvrije tijd met minstens 2 uur of meer
  • Verschuift niet tijdens het knipperen vanwege juiste centrering en mobiliteit.

Bausch + Lomb Biotrue universele oplossing

Goed geselecteerde verzorgingsproducten verminderen de risico's van verminderde zichtkwaliteit en de kans op complicaties bij het dragen van contactlenzen. De universele oplossing hydrateert, reinigt, verwijdert eiwitten, desinfecteert, spoelt en onderhoudt de integriteit van contactlenzen. Geschikt voor alle soorten contactlenzen.

  • Bevat het glijmiddel hyaluronan, dat aanwezig is in natuurlijke tranen. Irriteert de slijmvliezen niet, het werkt net als je ogen.
  • Dezelfde pH als tranen - Biotrue komt overeen met de pH van gezonde tranen en zorgt voor optimale desinfecterende prestaties.
  • Houdt traaneiwitten actief. De oplossing vernietigt niet het heilzame wit van het oog, dat van nature microben bestrijdt.
  • Bovendien combineert Biotrue een dubbel desinfectiesysteem (polyaminopropylbiguanide en polyquaternium).

Getuigenissen

Als u oogpijn, droogheid, branderig gevoel of roodheid van het oog voelt, verwijder dan onmiddellijk uw lenzen.

“Ik draag sinds een paar weken Biotrue eendagslenzen, ik heb ze gekocht omdat de oude om een aantal redenen niet meer voldeden. De lenzen zijn cool, veel beter dan mijn vorige, ik zie ze duidelijker. Nadat ik de lenzen had verwisseld, stopte ik met het druppelen van de ogen met druppels om te hydrateren, gedurende de dag was er geen ongemak. Rekening houdend met het feit dat ik achter een computer werk, worden mijn ogen niet vermoeid of uitdrogen. Zelfs als ik rondloop en ze niet op tijd uitdoe, is alles in orde. Heel tof, nu ga ik naar ze toe."

“Kwaliteitslenzen. Een paar keer gebeurde het dat ik erin ging slapen. Ultra zijn zo comfortabel dat je ze vergeet. Ik heb het getest bij vorst, en in hitte, en op zee. Ik was het droge-ogen-syndroom vergeten, druppels hoeven helemaal niet te worden gebruikt. Ik raad het zeker aan."

"Als eigenaar van bruine ogen wilde ik altijd groene ogen hebben, maar helaas werd de genetica niet beloond. Lenzen SoftLens Naturel Colors kwam me te hulp, om te zeggen dat ik blij ben om niets te zeggen. De oogkleur is natuurlijk, rijk en mooi, en ondanks mijn natuurlijke bruine kleur is het moeilijk te raden dat ik lenzen draag. Correctie van het gezichtsvermogen in deze lenzen zit ook op hoogte, ze zijn iets dikker dan gewone contactlenzen, maar ze zijn niet voelbaar op het oog, veroorzaken geen allergieën en irritatie."

“De eerste oplossing die ik niet voel bij het opzetten van de lenzen. Zelfs in de eerste seconden is er geen branderig of tintelend gevoel. Zacht en knuffelig. En reinigt 5+."