Hoe Kies Je Een Elektronische Fotolijst?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Elektronische Fotolijst?
Hoe Kies Je Een Elektronische Fotolijst?

Video: Hoe Kies Je Een Elektronische Fotolijst?

Video: Hoe Kies Je Een Elektronische Fotolijst?
Video: 5 things you should consider before buying a digital photo frame 2024, April
Anonim

De technologische vooruitgang staat niet stil. Dankzij hem werd het mogelijk om veel nuttige dingen te combineren in een ogenschijnlijk eenvoudig frame: een archief van je favoriete foto's, muziek, video, radio, enz. Om de juiste elektronische fotolijst te kiezen, moet je rekening houden met enkele van de functies en kenmerken van populaire modellen.

Hoe kies je een elektronische fotolijst?
Hoe kies je een elektronische fotolijst?

instructies:

Stap 1

Bij het kiezen van een fotolijst moet u rekening houden met de belangrijkste punten: kijkhoek, formaat, intern geheugen, de mogelijkheid om verschillende formaten te ondersteunen, externe media aansluiten en extra functionaliteit.

Stap 2

Elk fotolijstmodel heeft zijn eigen formaat, dus bedenk bij het kiezen of het bij je past. De meest populaire formaten worden beschouwd als normaal 4: 3 of breedbeeld 16: 9. Weet je de formaatmaat niet, kies dan voor een klassieke zwarte lijst. Dit verbergt de zijstrepen die kunnen verschijnen wanneer de afmetingen niet overeenkomen.

Stap 3

Als u een afbeelding formatteert, kan de fotokwaliteit op het LCD-scherm verslechteren als deze niet vanuit een rechte hoek wordt bekeken. Kies om dit te voorkomen frames met een grote kijkhoek en optimale kijkgrootte: horizontaal - 100-180 graden, verticaal - 60-170 graden.

Stap 4

Schermresolutie is essentieel om een zo natuurlijk mogelijke beeldweergave te verkrijgen. Hoe groter de diagonaal van de fotolijst, hoe meer dots per inch schermoppervlak moeten zijn. Probeer tegelijkertijd de optimale waarden te kiezen: voor een 7-inch model is een resolutie van 480x234 pixels voldoende, voor een 8-inch model - 800x480 pxl, voor een 10-inch model - 1024x768 pxl. Houd er rekening mee dat kleine fotolijsten organisch in elk interieur passen, ze passen comfortabel op uw bureau, ladekast, salontafel, enz. Grote lijsten kunnen vanwege hun omvangrijke afmetingen het beste aan de muur worden gemonteerd.

Stap 5

De hoeveelheid geheugen in de lijst hangt af van hoeveel foto's erin passen. Meestal is het ingebouwde geheugen van fotolijsten klein, maar ze hebben de mogelijkheid om verwijderbare geheugenkaarten te gebruiken. Let bij het kiezen van een model op de grootte van de kaartlezer, aangezien verschillende modellen slechts één of meerdere kaarten van verschillende groottes kunnen gebruiken.

Stap 6

Kies een stroombron die bij u past. Dit kan via een stopcontact, conventionele batterijen of oplaadbare batterijen.

Stap 7

De meest goedkope modellen fotolijsten zijn via een kabel op een computer aangesloten. Je kunt kiezen voor een model met wifi, bluetooth of infrarood. Het assortiment is groot, het hangt allemaal af van je smaak en de hoeveelheid geld. Moderne modellen kunnen worden aangesloten op een tv en foto's bekijken op een groot scherm. De frames zijn voorzien van een bedieningspaneel, een touchscreen en je kunt er videobestanden op bekijken.

Stap 8

Naast de basisfuncties zijn modellen van elektronische fotolijsten uitgerust met een wekker, een weerstation, een klok, een kalender. Nadat u uw keuze heeft gemaakt, gaat u na of het door u gekozen model zowel verticale als horizontale positionering ondersteunt. Fabrikanten bieden verschillende stijlen fotolijsten aan, van klassiek en retro tot modern.

Aanbevolen: