Hoe Kies Je Een Elektronische Sigaret?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Elektronische Sigaret?
Hoe Kies Je Een Elektronische Sigaret?

Video: Hoe Kies Je Een Elektronische Sigaret?

Video: Hoe Kies Je Een Elektronische Sigaret?
Video: Kassa || Hoe schadelijk is de elektronische sigaret? 2024, Mei
Anonim

Voordat je een elektronische sigaret koopt, moet je weten wat het is, hoe het werkt en een paar andere punten om te voorkomen dat je goedkope spullen van lage kwaliteit koopt.

hoe kies je een elektronische sigaret?
hoe kies je een elektronische sigaret?

instructies:

Stap 1

Wat is een elektronische sigaret? Dit is een elektrisch apparaat dat is ontworpen om de zogenaamde "rook" in te ademen, bestaande uit verwarmde stoom, smaakstoffen, nicotine en andere stoffen. Dit apparaat brengt de roker zo dicht mogelijk bij zijn favoriete bezigheid, voldoet aan zijn behoeften en is aan de andere kant praktisch niet schadelijk voor zijn gezondheid en de gezondheid van anderen.

Stap 2

Een standaard e-sigaret bevat een verstuiver, batterij en nicotinecartridge. De verstuiver is verantwoordelijk voor het omzetten van de vloeibare nicotine in damp die geschikt is voor inhalatie. Verstuivers kunnen handmatig of automatisch zijn. De batterij is verantwoordelijk voor de "levensduur" van de elektronische sigaret van opladen tot opladen. Hoe krachtiger het is, hoe langer het kan worden gerookt. De cartridges bevatten dezelfde vloeibare nicotine met toevoeging van smaakstoffen en andere stoffen. Een elektronische sigaret werkt niet zonder een patroon, maar juist deze patronen zijn meestal snel leeg, waarna ze moeten worden vervangen en bijgevuld.

Stap 3

Het vervangen van cartridges is kostbaar. Veel ervaren rokers van e-sigaretten vullen hun patronen met een mengsel dat ze zelf bereiden. De basis voor het rookmengsel is meestal propyleenglycol of plantaardige glycerine. Het zijn deze stoffen die stoom creëren onder invloed van het verwarmingselement. Ze zijn zowel afzonderlijk als in combinatie met elkaar onschadelijk voor het menselijk lichaam en worden veel gebruikt in de geneeskunde, cosmetologie en de voedingsindustrie. De rest van de ingrediënten in de mix zijn nicotine, water en smaken. Je kunt trouwens een mengsel maken zonder nicotine en experimenteren met smaken.

Stap 4

Opgemerkt moet worden dat alle elektronische sigaretten, zonder uitzondering, alleen in China worden geproduceerd. En ze kunnen overal worden verpakt en verkocht, zelfs op de Noordpool.

Aanbevolen: