Hoe Terug Te Spoelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Terug Te Spoelen?
Hoe Terug Te Spoelen?

Video: Hoe Terug Te Spoelen?

Video: Hoe Terug Te Spoelen?
Video: Je snot verraadt hoe ziek je bent, kijk maar naar de kleur - RTL NIEUWS 2024, April
Anonim

Terugspoelen is nodig om snel door posities in de afspeellijst te springen of langs de lengte van het nummer dat wordt afgespeeld. Het varieert afhankelijk van de software van de apparaten.

Hoe terug te spoelen?
Hoe terug te spoelen?

instructies:

Stap 1

Gebruik de menuknoppen op het voorpaneel van het apparaat of de knoppen op de afstandsbediening om een nummer of film terug te spoelen in de speler. Terugspoelknoppen zijn meestal gemarkeerd met een linker en rechter dubbele pijlpictogram. Om de positie terug te spoelen, drukt u eenmaal op de terugspoelpijlknop.

Stap 2

Om snel vooruit te spoelen, drukt u dienovereenkomstig op de pijl naar rechts. Als u slechts een deel van een video- of audio-opname wilt terugspoelen, houdt u een van deze knoppen een tijdje ingedrukt. Hetzelfde geldt voor programma's die op computers, mobiele en draagbare apparaten zijn geïnstalleerd om films te kijken en naar muziek te luisteren.

Stap 3

Houd er rekening mee dat het terugspoelen van een deel van een nummer of video niet altijd mogelijk is door de pijltoetsen ingedrukt te houden. Als u een multimediaspeler op uw computer hebt geïnstalleerd, gebruikt u de bewegende aanwijzer om door de opnameposities te bladeren. Sommige programma's hebben zelfs de mogelijkheid om de exacte tijd van de track te bekijken om de aanwijzer te verplaatsen.

Stap 4

Als u een audio of video in de browserspeler wilt terugspoelen, controleer dan of de positie waarnaar u wilt terugspoelen al is geladen. Sommige sites ondersteunen het terugspoelen van video's door simpelweg de aanwijzer te verplaatsen, ongeacht of de opname volledig is gedownload. Voor audiobestanden is dit type terugspoelen zelden online beschikbaar.

Stap 5

Om terug te spoelen langs de lengte van het flash-bestand, gebruikt u de speciale software voor elementen met de extensie.swf, die extra functies bevat om ermee te werken, aangezien gewone browsers en gewone flash-spelers, die gewoonlijk worden gebruikt om te openen, dit niet ondersteunen actie.

Aanbevolen: