Hoe Terug Te Gaan Naar Stockfirmware

Inhoudsopgave:

Hoe Terug Te Gaan Naar Stockfirmware
Hoe Terug Te Gaan Naar Stockfirmware

Video: Hoe Terug Te Gaan Naar Stockfirmware

Video: Hoe Terug Te Gaan Naar Stockfirmware
Video: How To Download Samsung Galaxy Grand Duos GT-I9082L Stock Firmware (Flash File) For Update Device 2024, April
Anonim

Telefoonfirmware - firmware die zorgt voor een stabiele werking van het apparaat en de prestaties van zijn functies. Het kan nodig zijn om de fabrieksstatus te herstellen om het geheugen volledig te wissen en om problemen op te lossen die verband houden met de gewijzigde firmware die op de telefoon is geïnstalleerd.

Hoe terug te gaan naar stockfirmware
Hoe terug te gaan naar stockfirmware

instructies:

Stap 1

Als u de fabrieksfirmware niet hebt gewijzigd en de telefoon gewoon in de oorspronkelijke staat wilt terugbrengen, kunt u de firmware-resetcode gebruiken. Bij gebruik worden alle gegevens op de telefoon en die geen deel uitmaken van de firmware gewist. U kunt de code achterhalen door contact op te nemen met de vertegenwoordiger van de fabrikant van uw telefoon. Vind zijn contacten op de officiële website. Geef de IMEI van uw mobiel op en voer vervolgens de ontvangen code in.

Stap 2

Als uw telefoon een aangepaste firmware heeft en u de standaardfirmware wilt installeren, moet u uw mobiele telefoon synchroniseren met uw computer. Gebruik de datakabel en de cd met stuurprogramma's die bij uw telefoon zijn geleverd. Als deze componenten ontbreken, downloadt u de stuurprogramma's op de officiële website van uw mobiele fabrikant. Zorg ervoor dat ze geschikt zijn voor uw telefoonmodel. Koop een datakabel bij een mobiele winkel. Installeer de stuurprogramma's en software en sluit vervolgens de mobiele telefoon aan op de computer. Het is noodzakelijk om acties in deze volgorde uit te voeren, anders herkent de computer uw telefoon mogelijk niet.

Stap 3

Download de firmware en installeer de knipperende software. Je vindt deze componenten op de fansites van je telefoonfabrikant. Installeer alleen de firmware die is aangewezen als fabrieksinstelling. Zorg ervoor dat de batterij van uw telefoon volledig is opgeladen. Koppel de telefoon nooit los voordat het bericht over het voltooien van de software-update verschijnt. Gebruik uw telefoon niet en zet uw computer niet uit voordat de bewerking is voltooid. Probeer alleen de software te gebruiken waarvoor een instructie bestaat, anders is het raadzaam contact op te nemen met een gespecialiseerde mobiele reparatieservice.

Aanbevolen: