Hoe De MTS-modem Terug Te Sturen

Inhoudsopgave:

Hoe De MTS-modem Terug Te Sturen
Hoe De MTS-modem Terug Te Sturen

Video: Hoe De MTS-modem Terug Te Sturen

Video: Hoe De MTS-modem Terug Te Sturen
Video: How to reset MTS MBLAZE WiFi Modem password 2024, April
Anonim

Vaak kunnen mensen om de een of andere reden geen bekabeld internet gebruiken en daarom een modem kopen, bijvoorbeeld MTS. Maar om verschillende redenen voldoet de kwaliteit van het gekochte product niet aan bepaalde eisen en willen ze het terugsturen naar de verkoper.

Hoe de MTS-modem terug te sturen
Hoe de MTS-modem terug te sturen

Het is nodig

  • - een vordering in tweevoud;
  • - een verkoop- of kassabon;
  • - paspoort.

instructies:

Stap 1

Ga als volgt te werk om de MTS-modem terug te sturen naar de winkel. Kom naar de winkel en vraag om de goederen terug te nemen, leg de reden van de retour uit. Raadpleeg de wet van de Russische Federatie "Over de bescherming van consumentenrechten" van 07.02.1992. Er staat dat als er tijdens het gebruik van de goederen tekortkomingen zijn ontstaan die niet door de verkoper zijn gespecificeerd, u het recht hebt om het verkoopcontract te beëindigen en een terugbetaling voor de goederen te eisen. U hebt ook het recht om vervanging van het product te eisen met een herberekening van de prijs.

Stap 2

Dien een schriftelijke claim in om de modem terug te sturen. Vermeld daarin de naam en het adres van de winkel waar de aankoop van de goederen is gedaan, de datum en het tijdstip van aankoop. Vermeld ook uw gegevens: achternaam, voornaam, patroniem, paspoortgegevens, adres. Beschrijf vervolgens de aard van de claim en vermeld duidelijke vereisten (bijvoorbeeld terugbetaling of vervanging van goederen). Gelieve te ondertekenen en te nummeren. Geef de schriftelijke claim aan de verkoper in handen. Bereid het document in twee exemplaren voor, bewaar er één. Vraag of uw exemplaar wordt afgestempeld of ondertekend door de verkoper. Hiermee wordt uw aanvraag bevestigd.

Stap 3

Als ze binnen de gespecificeerde periode op geen enkele manier op uw eisen hebben gereageerd, neem dan contact op met Rospotrebnadzor of de Society for the Protection of Consumer Rights.

Aanbevolen: