Hoe Stuur Je Een Verzoek Om Terug Te Bellen Op "Tele2"

Inhoudsopgave:

Hoe Stuur Je Een Verzoek Om Terug Te Bellen Op "Tele2"
Hoe Stuur Je Een Verzoek Om Terug Te Bellen Op "Tele2"

Video: Hoe Stuur Je Een Verzoek Om Terug Te Bellen Op "Tele2"

Video: Hoe Stuur Je Een Verzoek Om Terug Te Bellen Op
Video: OVERHEID HOUDT GEHANDICAPTEN ARM EN VVD SNAPT EIGEN WET NIET | #BOOS S03E10 2024, April
Anonim

Tele2 is een mobiele operator in Rusland die Call Me Back aanbiedt. Met deze dienst kun je de abonnee duidelijk maken dat je hem wilt spreken, ook als je geen geld op je rekening hebt staan. Het aantal verzonden verzoeken is beperkt.

Een verzoek sturen om terug te bellen naar
Een verzoek sturen om terug te bellen naar

instructies:

Stap 1

Gebruik de "Beacon"-service op Tele2 om de mobiele abonnee te informeren dat u hem probeert te contacteren. Om een "Bel mij terug"-verzoek te verzenden, kiest u het volgende commando op uw telefoon: * 118 * "Voer het abonneenummer in" #. Als u bijvoorbeeld een baken naar het mobiele nummer 89052223354 wilt sturen, kiest u de volgende combinatie van tekens op uw mobiele telefoon: * 118 * 89052223354 #.

Stap 2

Wacht tot de abonnee een bericht ontvangt met de tekst "De abonnee vraagt u dringend terug te bellen". Aan het einde van het bericht wordt uw mobiele telefoonnummer weergegeven. Houd er rekening mee dat er een beperking is voor het verzenden van Tele2-bakens. U kunt maximaal vijftig van dergelijke berichten per maand versturen.

Stap 3

Na elke inzending ontvangt u een speciale melding, waarin het totale aantal "Bel me terug"-verzoeken voor de huidige maand wordt vermeld. Deze service is gratis en vereist geen extra aansluiting.

Stap 4

Om erachter te komen hoeveel bakens u deze maand hebt verzonden, kiest u het volgende commando op uw telefoon: * 118 # en drukt u vervolgens op de belknop. Gedetailleerde informatie over deze service kan worden verkregen door het servicenummer 634 van de operator te bellen.

Stap 5

Gebruik de service "Mijn account opwaarderen" als u de limiet voor het verzenden van beacons heeft bereikt. Kies hiervoor vanaf uw mobiele telefoon het volgende commando: * 123 * “Voer het abonneenummer in”.

Stap 6

Als u bijvoorbeeld een verzoek wilt sturen om uw account op te waarderen naar 89054445566, belt u * 123 * 89054445566 # en drukt u op de belknop. De abonnee ontvangt namens u een sms met de tekst "Gelieve mijn account op te waarderen". Houd er rekening mee dat er een beperking is voor het verzenden van dergelijke verzoeken: u kunt niet meer dan vijf van dergelijke berichten per dag verzenden.

Aanbevolen: