Hoe Zenders Af Te Stemmen Op Satelliet

Inhoudsopgave:

Hoe Zenders Af Te Stemmen Op Satelliet
Hoe Zenders Af Te Stemmen Op Satelliet

Video: Hoe Zenders Af Te Stemmen Op Satelliet

Video: Hoe Zenders Af Te Stemmen Op Satelliet
Video: Xoro 8530 - How to Tune in TV Channels using Satellite Autoscan 2024, April
Anonim

Het kijken naar films en satelliet-tv-programma's is een onmisbaar attribuut geworden van de rust van de Russen thuis en buiten de stad. Als u echter net een pakket satelliettelevisiediensten heeft gekocht, moet u er voorlopig voor zorgen dat u de zenders afstemt zonder specialisten uit te nodigen.

Hoe zenders af te stemmen op satelliet
Hoe zenders af te stemmen op satelliet

instructies:

Stap 1

Sluit de antennekabel aan op de LNB-ingang van de ontvanger, en de ontvanger zelf op de tv (RF out of SCART-ingang). Als u voor de eerste keer verbinding maakt met dit satelliet-tv-pakket, verschijnt het gedeelte "Taalinstelling" op het scherm (meestal standaard Russisch). Nadat u op "Volgende" hebt geklikt, zou het menugedeelte "AV-out-instellingen" moeten verschijnen. Wijzig de instellingen indien nodig en klik op Volgende.

Stap 2

Het volgende gedeelte is "Kanaal zoeken". Let op de rechterbenedenhoek van dit gedeelte: er is meestal een schaal voor het afstemmen om een signaal van een satelliet te ontvangen. Als u uw antenne nog niet hebt afgestemd om een signaal te ontvangen, doe dat dan. Selecteer vervolgens het gedeelte "Zoektype" en klik op "Volgende".

Stap 3

Start automatisch zoeken naar zenders. Nadat het zoeken is voltooid, wordt u gevraagd om "Gevonden zenders op te slaan", wat u moet bevestigen. Daarna is het nodig om de tijd en datum te configureren, wat kan worden gedaan door de overeenkomstige cellen in de tabel die verschijnt te selecteren. Klik OK. Nu worden alle automatisch gevonden zenders opgeslagen.

Stap 4

U kunt ook een andere methode gebruiken om automatisch op kanalen af te stemmen. Druk op de "Menu"-knop op de afstandsbediening van de ontvanger. Voer de pincode in op de regel die verschijnt ("0000" standaard, maar later is het natuurlijk beter om deze te wijzigen). Selecteer automatisch zoeken in het gedeelte "Instellingen". Selecteer in de instellingentabel die verschijnt het snelzoektype. Klik op "Start zoeken" en antwoord "Ja" op "Kanalen opslaan".

Stap 5

Wees uiterst voorzichtig bij het handmatig zoeken naar kanalen, omdat u de digitale waarden van de stroomsnelheid en frequentie van de kanalen nauwkeurig moet invoeren. Selecteer de sectie "Instellingen" in het menu en in deze sectie - "Handmatig zoeken". Laat alle bestaande instellingen ongewijzigd. U hoeft alleen de waarden voor Stroomsnelheid en Frequentie te wijzigen. Klik op "Ja" na het instellen van elk kanaal. Klik op "Afsluiten" wanneer u klaar bent.

Aanbevolen: