Hoe Zenders Op Satelliet-tv Af Te Stemmen

Inhoudsopgave:

Hoe Zenders Op Satelliet-tv Af Te Stemmen
Hoe Zenders Op Satelliet-tv Af Te Stemmen

Video: Hoe Zenders Op Satelliet-tv Af Te Stemmen

Video: Hoe Zenders Op Satelliet-tv Af Te Stemmen
Video: How To Tune Dish Receiver TV Channels at Home Easily | Step Bu Step Guide 2024, April
Anonim

Satelliettelevisie vestigt zich geleidelijk in de huizen van gewone Russen. Hoewel het de eerste keer niet iedereen lukt om de kanalen correct in te stellen. En zelfs vanaf de tweede. Maar je nodigt niet elke keer specialisten uit.

Hoe zenders op satelliet-tv af te stemmen
Hoe zenders op satelliet-tv af te stemmen

instructies:

Stap 1

Sluit de antennekabel aan op de LNB in-aansluiting op de ontvanger. Sluit de ontvanger aan op de tv (SCART-ingang of RF-uitgang). Als u de ontvanger voor de eerste keer aansluit, verschijnt op het tv-scherm de sectie "Taalinstelling" (standaard, meestal Russisch), Klik op "Volgende". Het gedeelte met de titel "AV-out-instellingen" zou moeten verschijnen. Wijzig indien nodig de AV-out-instellingen en klik op Volgende.

Stap 2

Ga naar het gedeelte 'Zender zoeken'. In de rechterbenedenhoek van het gedeelte bevindt zich meestal een satellietafstemschaal (signaalkwaliteit en -sterkte). Als u de antenne nog niet op de satelliet heeft afgestemd, doet u dit met behulp van de schaal op het scherm. Selecteer Zoektype voor antenne, klik op Volgende.

Stap 3

Daarna zou het automatisch zoeken naar zenders moeten beginnen. Aan het einde van het zoeken verschijnt "Save found channels" op het tv-scherm. Klik op Ja. Stel de tijd en datum in volgens de tabel die op het scherm verschijnt en klik op "OK". De zenders van uw satelliet-tv-pakket worden opgeslagen.

Stap 4

Er is een andere manier om kanalen automatisch af te stemmen. Druk op de "Menu"-knop op de afstandsbediening van de ontvanger. Het gedeelte "Setup" zou op het tv-scherm moeten verschijnen. Voer uw pincode in (standaard is deze altijd 0000). Selecteer automatisch zoeken. De instellingentabel zou moeten verschijnen, waar in het gedeelte "Zoektype" "Snel zoeken" wordt geselecteerd. Klik op Zoekopdracht starten. Antwoord "Ja" op het verzoek "Kanalen opslaan".

Stap 5

Als u besluit om handmatig te zoeken, wees dan uiterst voorzichtig en voorzichtig. Om dit te doen, moet u de waarden van de frequentie en het debiet van de kanalen kennen. Ga naar het "Menu", selecteer het gedeelte "Instellingen" en vervolgens - "Handmatig zoeken". Laat alle bestaande instellingen ongewijzigd behalve "Frequentie" en "Debiet". Nadat u elk kanaal hebt ingesteld, slaat u het op door op "Ja" te klikken. Als u klaar bent, klikt u op Afsluiten.

Aanbevolen: